Włocławski Mistrz Kierownicy II Eliminacja 2007 (25 Marca)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiejsko Miejski Klimat przedrajdowy uwazam za otwarty

palim laka ?

to się szybko z topikiem obudziliście

w tym samym czas to tak BTW jest w Bydgoszczy Auto Show i jakaś pojeżdżawka z tego co się wywiedziałam

No wreszczie ktos pomyślał o bieżącym temacie
No laka moze ja osobiscie palić nie bede ale moge zrobic tym co bedą palic fotke

ja tam nie wiem czy pojade, kupiłem dziś skrzynie, kupiłem oleje, kupiłem termostat, płyn do chłodnicy, kupiłem filtry, uszczelke pod pokrywe zaworów i... nie stać mnie już na start ani na piwo chociażby

zobaczymy ile zedrze ze mnie mechanik, coś tam w baku paliwa było ostatnio to może się dotocze, przetocze i wytocze.

A jak nie to będę zdzierał zelówy i zdjęcia zdjęcia.

Ciężkie jest życie...

Ty nadajesz się tu i tu ale na pewno przyjemniej byłoby popatrzeć na jazdę

wybiera się ktoś do Bydgoszczy?

tak, ja - można by tak powiedzieć

eee, tam to same dresy i lansy beda, zero błota, zero fajnych bryk i znajomnków.
ja staram sie o wypad na wmk w roli obojetnej nawet
bizer

Z tego co wiem to się chłopaki szykują także nie marudź

u was w bbydgoszczy zawsze drogo było i nudno
bizer

Cytat:
2007-03-24 00:38:44, magda_trikolor pisze:
u was w bbydgoszczy zawsze drogo było i nudno bizer

u nich w Bydgoszczy zawsze było drogo, ale bliżej...

to co ludzie? sprzety poszykowane? pogoda zrobila sie iscie sloneczna wiec dozobaczenia jutro

Bawcie się dobrze jutro szerokości dla wszystkich startujących i uważajcie na krawężniki Radass do Ciebie też się to tyczy fotoreporteży proszę o ładne fotki Pozdro 655

spasiba ja podokrecał zabieraki i takie tam srobki to moze radasa maluch sie nie rozpasc jak jechac rajda i bokiem moze probowac. ja miec dobry nastroj ale byc zmeczon . pazdrawiajut 652

a ja posiedze w kapciach w domu i poczytam gazete...

Powodzenia, Panowie
niech się jeździ a dobrze
ps.te kręgi to tak naprawdę są gumowe więc można gnieść
oby nie przeginać
miłego dnia
wszystkiego najlepszego
smacznej pizzy
wesołych świąt

pF i jak zwykle frekwencja kupa glosy i inne kasiaczki co z wami? jak do siebie to zapraszacie a w nasze wiejsko miejskie klimaty to nie zajrza

radas zakladam jutro lyse kapcie na tyl

Cytat:
2007-03-24 23:44:10, rejser pisze:
pF i jak zwykle frekwencja kupa glosy i inne kasiaczki co z wami? jak do siebie to zapraszacie a w nasze wiejsko miejskie klimaty to nie zajrza

mając do wybory Włocławka i Płocka decyzją Głosów 2 do 0 zostało postanowione, że jadymy do Płockowa... myśle Rejser że to chyba lepszejsza opcyja co?

ten lepszy Głos pojechał na wmk więc nie narzekać proszę

ale niestety już nie przekazał jak Wam poszło

z wyjątkiem tego że Rejser:
-robi postępy,
-wydaje się czuć sprzęt,
-przy nawrotach się "nie giba" ale gniecie,

i najważniejsze:
-booookiem

baja, panie!

jak u innych?

u innych:
Radas i rambo dalej sa poryci i robią trzode :] Ja standardowo przybyłem na miejsce w swoim stylu czyli spokojnie i dostojnie

fokti?