| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
krzychu_ch Klubowy Weteran Octavia Sosnowiec | 2007-03-23 19:21:27 Ja osobiście używa emulsji SIMONIZ
Do nabycia w sieci sklepów Carrefour i lepszych sklepach moto. Pasta jest świetna, jednak najlepiej jest właśnie mieć polerkę. Ręcznie mi zeszło 4 godziny i powiedziałem nigdy więcej. Kupiłem polerkę i zabawa zajmuje mi 1 godzinkę i czteropaka. W jednej łapce piwo, w drugiej polerka. Jeżeli się zdecydujesz to polecam się zaopatrzyć również w rękawiczki gumowe. Emulsja jest strasznie brudząca, ale nie jest ścierna jak TEMPO i nie osłabia powłoki lakierniczej. |
rafalko Espero 1.5 16v + Ave ... Wrocław | 2007-03-23 19:37:19 cóż TEMPO jest pastą ścierna i powinna byc uzywana bardzo żadko...ja z mojego doświadczenia polecam ci PLASTMAL - uzywal go moj św pamieci ojciec i ja pozniej w 126p...blysk jak cholera a co najlepsze nie gnił ten samochód...jedyną wadą jest to ze jak przelecisz uszczelki (znaczy z dala od nich) to będziesz mial biale smugi na nich i ciezko to schodzi jak juz przyschnie...to jest typowa pasta teflonowa ale polecam bo od wielu lat używam ![]() |
pjacek26 Klubowy Weteran Scenic+Espero Iłowa | 2007-03-23 23:18:49 Najlepszy jest rzeczywiście chyba "żółwik" o którym kolega pisał
tutaj jest aukcja do tego produktu chodzi o wosk koloryzujący w mleczku. Jak zrobisz to właściwie, zgodnie z zaleceniami to zapewniam Cię że będziesz niezwykle pozytywnie zaskoczony efektem jego działań, auto wygląda jakby wyjechało z fabryki, trzeba tylko dobrze dobrać kolor i lakier będzie się świecił jak psu jajca ! Dodatkowa zaleta tego wosku (stosuję go od kilku lat do różnych aut) to bardzo długa ochrona i maskowanie drobnych rys, trzeba tylko robić to ostrożnie bo jak wjedziesz nim na gumowe elementy to pozostanie na nich przez kilka miesięcy |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2007-03-23 23:50:28 A tutaj aukcja do Najlepszego wg test MOTOR-u !
a wg mnie ....najlepszy był "twardy" wosk z oryginalnego CASTROL-a....czarna puszka o zawartości ok...200g... Niestety, był pewnie za dobry..nie można go kupić juz nawet u hitlerowców |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2007-03-24 13:10:40 Osobiście używam kosmetyków Abel Auto.
Prócz ceny, która generalnie poza produktami Diamondbrite należy do tych "mocno wyższych" środki są super. Po pierwsze nakłada się je dwuetapowo, a po drugie to polimery a nie klasyczne woski i efekt końcowy jest na prawdę rewelacyjny. Pozdrawiam - SpeedR |
Jabuszko Laguna Warszawa Bródno | 2007-03-24 22:21:10 a co sadzicie o tym Klik |
pjacek26 Klubowy Weteran Scenic+Espero Iłowa | 2007-03-27 23:42:21 |
Walus Lani + najlepsze aut ... Gdansk/Plock | 2007-03-28 12:08:03 Pasty koloryzujące są faktycznie chyba najlepsiejsze do domowego uzytku, tylko faktycznie ręcznie to trochę to długo trwa. Żółwika kiedyś miałem i faktycznie jest git, teraz jeśli używam raz na dwa lata, to T-cut color fast, czy jakoś tak i nie widzę różnicy pomiędzy nimi (nawet podobnie śmierdzą). |
wacho_czk Chrysler Neon Czarnków | 2007-03-28 18:37:03 Znalazłem takie coś
Cudowny środek Czy ktoś to testował, czy to kolejne cudo do wszystkiego (czyli do d***) [ wiadomość edytowana przez: wacho_czk dnia 2007-03-28 19:15:18 ] |