MotoNews.pl

[126p] jedynka wyskakuje

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zarżnąłem coś w skrzyni tylko nie wiem co. Jedynka wchodzi tak jak wchodziła ale przy ruszaniu odrazu wyskakuje, inne biegi są wporządku, wsteczny też. Jak się przytrzyma lewarek ręką to nie wyskoczy ale drży i chrupie jakby zębów brakowało (a to pewnie dlatego że jedynka nieraz w dupę dostała i już od dawna ją słychać). Pomożecie? Chcę wiedzieć co to może być żeby wiedzieć czy coś próbować dłubać czy szukac innej skrzyni.

[ wiadomość edytowana przez: wicekdw dnia 2007-03-25 23:13:20 ]

wicek zapsuł skrzynie

choinka mówi papapa

mie bój się... nie w trikolorze naszczęście w cywilu . Choinka powiadasz??? No lekko przy mnie nie ma.. ale czemu wsteczny nie wyskakuje? o ile kojażę to wsteczny biega po tej samej zębatce co jedynka

[ wiadomość edytowana przez: wicekdw dnia 2007-03-25 23:14:09 ]

Tylko z tego co ja pamietam to chyba wsteczny wchodzi na dalsza czesc tej zebatki.

Mi też się tak wydaje ja wczoraj też zgóbiłem 1-dynke a wsteczny wchodził bez zażutu.Tak to jest jak sie rajduje .

A może to ta kulka co "zatrzaskuje" biegi? Chodzi mi o ten mechanizm który zapobiega włączeniu dwóch biegów naraz i przytrzymuje drążek w odpowiednim położeniu.

Raczej nie miałem te sama objawy co ty wyjołem skrzynie i okazało się że upoliło mi zęby na jedynce zostały tylko 2. Więc to bedzie to.

ziąą zajechales jedynke i po co paliles laka? tera trza choinke wymieniac

chyba macie rację chłopy wsteczny też mi dziś zaczął wyskakiwać żeby cofnąć to muszę lewarek ręką przytrzymywać ok, dzięki

to jeszcze nie jest tak źle z choinką hehe przynajmniej możesz ruszyc ja miałem tak ze mi odrazu zmasakrowało połowe zębów i mi blokowało, pora poszukać innej skrzyni albo nowej choinki o ile znasz sie na skrzyni

lepiej niech wyskakuje niż by miało samo wskakiwać