| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Ghostavny Gliwice | 2007-03-26 13:49:36 Witam,
Chciałbym zostać właścicielem 128 Coupe. Przeglądnąłem forum poczytałem, na część pytań znalazłem odpowiedzi, część pozostało: Auto trzeba znaleźć nie zgnite - ile można dać za egzemplarz do remontu, ile za zrobiony? (dużo?) Jakie są koszty jeżeli wezmę się za totalny remont (piaskowanie itp) Gdzieś w okolicy Śląska ktoś próbował? Jak wygląda sprawa zabezpieczenia przed korozją? 1100 vs 1300? ile może palić 1100? Jaka jest szansa na zakup?
Jak wygląda sprawa przeszczepiania silnika? Warto się bawić dla lekkiego, codziennego użytkowania? (~10 000km / rok) Remontować stary? Warsztaty, ceny? Jak jest z zawieszeniem na polskich dziurach? Daje radę?(wytrzymalościowo) Jak się spodziewam takie auto skarbonka bez dna, ale chciałbym mniej więcej miec pojęcie ile trzeba włożyć, razem może z poprawą wnętrza. |
rosck Z Poznań | 2007-03-27 03:04:20 bedzie gniło jak bedziesz jeździł w soli - nie ma na to rady - każdy samochód od tego gnije |
mysza127 FKP MEMBER Gliwice | 2007-03-27 22:40:23 No wlasnie , te auta nie nadaja sie do codziennej jazdy , a przynejmniej nalezy unikac zimy |