MotoNews.pl

Konserwacja szyberdachu Warszawa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mam problem z szyberdachem po zimie zaczął cięzko chodzić przydałoby się małe czyszczenie. Mam pytanie gdzie w Warszawie znajde jakiś dobry warsztat w którym znaja sie na tym i za rozsadne pieniążki go wyczyszczą i zakonserwują .
pozdrawiam

ja myśle że warsztat jest tutaj zbędny. Samemu bardzo łatwo i przyjemnie można to zrobic i przy okazji zaoszczędzic pare groszy. Rozszuń szyberdach wyczyść dokładnie prowadnice jakimś ręcznikiem papierowym i nasmaruj je najlepiej smarem do szyberdachów, a jak nie to takim który będzie dobrze smarował i przy tym nie stawiał dużych oporów. Do smarowania możesz użyć jakiegoś pędzelka do farbek plakatowych Ja osobiscie tak zrobiłem w zeszłym roku i jak narazie niema prolemów pozdrawiam

Dzięki, ale ... rynienki wyczyściłem i wysmarowałem jednak to nie pomogło. Szyberdach bardzo cięzko chodzi i słychać że silnik ciężko pracuje Miałem taki nieprzyjemny przypadek że do szyberdachu wpadło dużo błota wyczyściłem wszystko ale najwidoczniej dostało sie gdzieś dalej nie znam się na tym nie chce sam przy tym grzebać.
Więc jeszcze raz zapytam czy ktoś zna warsztat w Warszawie w którym fachowo się tym zajmą za rozsądne pieniażki oczywiście
Pozdro