Wydech naprawiony :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Troszkę wczoraj pojeździłem popytałem i rozpiętość cenowa od 520Pln za sam nowy początek wydechu z plecionką (bez robocizny), do 146Pln za nową plecionkę i wspawanie jej i poskładanie wszystkiego do kupy Autko jeźdi cicho znikneły piękne basy ale za to (może) przejdę przegląd i znalazłem niedrogi warsztat i sklep zajmujący się wydechami, dla zainteresowanych podaję adres:

AUTO-CZĘŚCI
40-847 Katowice
ul.Bocheńskiego 71

ps.(żeby nie zaczynać nowego topicu ) Miałem wczoraj bliskie spotkanie 1-go stopnia z Bogdanem1 na parkingu katowickiego Praktikera więc podrzuciłem Mu ulotkę klubową za wycieraczkę żeby nie zapomniał adresu pozdrowionka

GG

Bocheńskiego 71?-czy to taki budynek prawie przy ulicy z wymalowaną reklamą części Daewoo i coś tam /chiba Fiat?/...jeśłi tak to nie podejrzewałem ich o Espero!...a wydechy podobno nieźle i niedrogo obsługują na ul.Dębowej 52? /obok Night Cluba Hades/
P.S. Ulotka klubowa za wycieraczkom sprawiła mnie dużą frajdę ! ...miło być klubowiczem

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2003-06-07 10:12:24 ]

Cytat:
Bocheńskiego 71?-czy to taki budynek prawie przy ulicy z wymalowaną reklamą części Daewoo i coś tam /chiba Fiat?/...

No to chyba ten zaraz koło szaberplacu, co do dębowej (ale tylko ze słyszenia) to wiem że robią dobrze ale też "dobrze" za to kroją
A wizytówkę za szybą miałem żonka się nawet zdziwiła i podejżewała kogoś o sabotaż tzn. że uszkodził furę i odrazu namiary na pomoc zostawił
I faktycznie jak to mówią "mały ten świat" parking wielki a ja akutrat tam zaparkowałem

GG

Miałem 2 razy do czynienia z warsztatem na Dębowej /młody-b.konkretny właściciel -Piotr Blaza /- 1.wytargali mi katalizator i dorobili piękną "przejścióweczkę"-70zł 2. Po bliskim spotkaniu z wysokim krawężnikiem przy full załadowanym aucie /zjeżdżałem!/ wyrwało mi bebechy wydechowe z flakami-pospawane konkretnie do kupy-ok.30zł-bez "wpuszczania mnie,że np.trzeba nowe tłumiki-pokukali,stwierdzili,że "puszki" jeszcze spoko i spawnęli. Nie wiem skąd mit o ich cenach ...jak dla mnie spoko, a poza tym zapytać nic nie kosztuje! A co do fachowości...aż miło popatrzeć na ich robotę!