Pytanie o zderzak

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktos wie czy zderzak z Chalogenami do mk 7 podejdzie w miejsce zderzaka bez chalogenów? W kazdym sklepie mówia inaczej. Chodzi tu o zaczep cholowniczy z przodu. Czy nie bedzie on przeszkadzał? I ma moze ktos namiary na tanie zderzaki i tył i przód mnie interesuje.

Podejdzie bez najmniejszych problemów. Ja tak robiłem.

A jeszcze jedno. Jak kupie zwykły czarny to jest jakis problem z tym aby go pomalowac do koloru nadwozia? Bo czarne sa tańsze.

Tylko orginal ale to nie tanio z tych tanich to lipa odstaje itd

Dokładnie, polecam używany oryginał. Ja kupiłem podróbkę i pod prawą lampą mocno odstaje. Poza tym orygina jest mocniejszy

Ja kupiłem nieoryginalny do lakierowania i pasuje lapiej niz oryginalny, który miałem. Nic nie odstaje przy lampach, ale moze trafiłem na dobry egzemplarz

A jaka cena takiego orginału i podróbki? I gdzie kupowaliscie? W sklepie czy allegro?

Mam już drugi (niestety) nieoryginalny zderzak. Oryginał był bez halogenów, teraz mam z. Pierwszy zamiennik kupiłem za 160pln na allegro i pasował lepiej niż oryginał, pewnie dlatego ze auto po dzwonie który miało wcześniej nie było wyklepane jak trzeba i oryginał odstawał. Zbieg okoliczności, że zamiennik pasował lepiej Miesiąc temu założyłem ponownie zamiennik, tym razem najtańszy czarny z allegro(110pln), pasuje lepiej niż poprzedni, ale jeszcze nie idealnie. Był tylko problem z kratką, musiałem powiększyć dziury na zaczepy. Zderzak jest firmy Polcar, jeśli nie przekręciłem nazwy.

P.S. Witam po dłuższej przerwie niebytności na forum

[ wiadomość edytowana przez: paajonk dnia 2007-03-27 22:55:31 ]