MotoNews.pl

Pilot z sygnalem antenowym

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Fajnie chodzil ten pilocik ale sie skonczylo... Otworzy prawie zawsze ale zamknac auto to juz gorsza sprawa. Musze sie nalazic do okola auta, pomachac rekami i nogami no i czasami zamknie a jak nie to kluczyk zastaje. Bateryjki nowe poczyscilem tam i tam i czasami chodzi jak nalezy a czasami nerwy mi to szarpie. Podpowiedzcie cos........

Cytat:
2007-03-29 09:09:20, LUKIV6 pisze:
Witam. Fajnie chodzil ten pilocik ale sie skonczylo... Otworzy prawie zawsze ale zamknac auto to juz gorsza sprawa. Musze sie nalazic do okola auta, pomachac rekami i nogami no i czasami zamknie a jak nie to kluczyk zastaje. Bateryjki nowe poczyscilem tam i tam i czasami chodzi jak nalezy a czasami nerwy mi to szarpie. Podpowiedzcie cos........

Sygnał antenowy = radiowy? Patrząc na rocznik powinieneś mieć podczerwień. Więc rozumiem, że to nie fabryczny?

pozdr, Robert

Tak radiowy i fabryczny. Takie jajko, dwa w komplecie. Cemu taki problem z zamykaniem???? Rozkodowanie tez przerabialem, czyli kluczyk w stacyjke, zaplon itd. Podpowiedzcie cos????

LUKI - Nixon ma rację... z tego co wiem(y) to fabrycznie piloty były na podczerwień a nie radiowe....

Albo jakieś novum albo my czego nie wiemy.

Stycznik w pilocie, zimne luty, źle podłączone radio, centralka pada...

Cytat:
LUKI - Nixon ma rację... z tego co wiem(y) to fabrycznie piloty były na podczerwień a nie radiowe....

No to zmyłka Panowie. W modelu 96 jest radiowy ( antenowy - taki bez antenki )

Modelowe 94 i 95 miały podczerwień.

heyo!!! Co to i gdzie to te zimne luty??? Radio na kosciach ale antena niewpieta w radio bo koncoweczka ulamana --moze to--???Ale dzis rano, musze sie tym podzielic bo kolega(Scooby) mial chyba racje ze to stycznik w pilocie. Jak nie chcial sie zamknac to go otworzylem docisnalem palucham i trach zamknal!!! Pozdrowienia!!!

czyli stycznik. Kup nowy, pokaż sprzedawcy pilota - jak wygląda stary (chodzi o wysokość nóżek). Zanieś do elektronika niech to wlutuje. Zimne luty, źle napisałem - miałem na myśli peknięcia lutowań w miejscach nacisku. A co do niefirmowego radia, nie chodzi o antenę, tylko, że złe podłączone go do i poza kostkami, może mieć czasami wpływ na CZ,Al, IMM (tak słyszałem).
Pozdro.