| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
okon00 E-36 COUPE VANOS Włocławek | 2007-03-31 20:33:40 Witam, dzis nie wiem z jakiego powodu padły mi wszystkie zegary, predkościomierz, obrotomierz, wskaznik paliwa, wskaznik temp silnika, ekonomizer, licznik km również Podświtlenie działa, kontrolki wszystkie również, pierwsze podejrzenie to oczywiście bezpieczniki, sprawdziłem nr 17 był przepalony.....założyłem nowy, nic sie nie zmieniło....moze ktoś z Was miał taka sytuacje, nawet nie wiem za co sie najpierw wziać i co sprawdzac....BARDZO PROSZE O POMOC,
POZDRAWIAM SERDECZNIE |
Milas (S) BMW Master (Moderator) E30,M40;;E34,M50 Będzin | 2007-03-31 20:53:24 Sprawdź wtyki zegarów.
Po wymianie nie przepalił sie ponownie? |
okon00 E-36 COUPE VANOS Włocławek | 2007-03-31 21:22:55 Witam....własnie sprawdziłem i rzeczywiście spałił sie na nowo....trzeba zdjąć zegary???? |
okon00 E-36 COUPE VANOS Włocławek | 2007-04-02 10:15:22 Dzieki bardzo za rady, ale chyba bede zmuszony oddac auto do naprawy jakiemus specjaliście, dla mnie to juz za wysoki próg, ale jescze raz bardzo dziekuje.....po naprawie opisze co to było moze ktoś inny skorzysta
pozdrawiam serdecznie |
okon00 E-36 COUPE VANOS Włocławek | 2007-04-02 13:40:46 Witam ponownie
Własnie o to chodzi ze cała reszta działa, zauwazyłem jeszcze ze nie działa Dimmer, podswietlenie od temp powietrza i zegarek nie przyciemnia sie jak włącze swiatła, i nie moge przestawic zegaraka, moze tam siedzi jakis bład, musze to tez rozebrac i sprawdzic.....bedzie troche zabawy. Dzieki bardzo za rady, jescze tylko nie wiem pod co jest przypisany 17 bezpiecznik, wszystko jest po włosku...
bede sie odzywał, narazie dziekuje. pozdrawiam |
okon00 E-36 COUPE VANOS Włocławek | 2007-04-14 16:00:05 Witam wszystkich zainteresowanych......cała sprawa skonczyła sie u mechanika, jednak poszło całe sterowanie w zegarach,próbowano je zrobic w zakładzie elektronicznym ale nie byli w stanie, wiec z usmiechem na ustach zakupiłem nowe (używane) zegary, zobaczymy jak długo wytrzymaja,,,,
POZDRAWIAM |