MotoNews.pl

Oklejenie rajdówki :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no właśnie jakieś pomysły na oklejenie SC?

pozdro

zaraz beda posty o tym zeby nie robic nikomu reklam za darmo

myślałem na coś w podobie [tylko że bardziej delikatnie] do Punto S1600

względnie zasugerować się SC w barwach Fiata [ale bez abartha na masce]

[ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2007-04-03 16:42:45 ]

to punto fajnie oklejone ale nie wiem jak by to wygladalo na twoim kolorze (chyba ze malujesz)

nie maluję auta, muszę sobie VT sknuć jakieś z malowaniem z PS1600. Nie chcę robić wiernej kopii tylko oklejenie "inspirowane" właśnie

To jak cos wymyslisz to pokarz cos sie wybierze. Mysle jak by to wygladalo w odwroconych kolorach (ale cos mi kicha zalatuje)
moze srebrne nalepki albo czary mat?? wzor oczywiscie z punto.

jutro podjadę do firmy co się oklejaniem zajmuje, tam maja wzory różne, parę rajdówek już oklejali zobaczymy może oni coś fajnego zaproponują

założył byś 4 halce na maske, dobrze to wyglada w sejach i cienkich

może później ale teraz to do czego mi to? Nocny kjs jest jeden u nas w rejonie a reszta za białego dnia. Halce nie potrzebne a nie mam kasy żeby marnować

a oklejani auta na co Ci ???? to nie jest marnowanie kasy

fakt ale mi się podoba i jak się dobrze ugadam to może i za friko zrobią

chcesz okleic auto to walnij sobie napisy " SPONSOR POSZUKIWANY" lub cos w tym stylu, chyba ze masz tyle kasy ze nie chcesz szukac sponsora

sponsor poszukiwany będzie na tylnej szybie

ale jak szukasz sponsora to nie wyklejaj zadnych barw bo jak go znajdziesz sie sie moze okazac ze nie bedą pasowac do jego loga

chyba sobie podaruję wyklejanie wzoru z punto s1600, wyleję tylko pola startowe, nazwiska na szyby no i magiczne: szukam sponsora

grafkiem nie jestem i nie mam o tym zielonego pojęcia ale będzie coś takiego

dujpa jestes mialo byc tak ladnie

[ wiadomość edytowana przez: Markiej dnia 2007-04-05 13:11:59 ]

no i tak go zostaw owz a jak się sponsor znajdzie to pomyślisz nad oklejeniem

jak nie mialem halcow, tez uwazalem je za zbyteczne, diametralnie zmienilem zdanie po założeniu. nie mowie tu o wygladzie, choc tez jest fpyte, ale praktycznosc, panie, praktycznosc

nie masz stałego pilota?