Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() matpro Forumowicz ECOTEC X18XE Wołomin | 2007-04-04 00:55:22 POD PRAWYM DYWANIKIEM MOKRO ?!, wyciek, tylko czy nagrzewnicy czy ze spryskiwacza bo strasznie się pieni ???? |
![]() pmpiotr Pełnoprawny Klubowicz OPEL OMEGA B KOMBI/ ... warszawa | 2007-04-04 09:20:47 JEZELI MASZ KLIMATYZACJE , TO SPRAWDZ CZY NIEMASZ ZAPCHANYCH ODPŁYWOW. ZAZWYCZAJ JAK JEST ZAPCHANY ODPŁYW. WOD WOWCZAS SKRAPLA SIE POD DYWANIKIEM PASARZERA. |
![]() matpro Forumowicz ECOTEC X18XE Wołomin | 2007-04-17 19:06:53 (Klimatyzacja nie działa), zdjąłem dywaniki , na 99 procent to płyn chłodzący, najbardziej mokro jest pod konsolą po środku auta, i dywaniki i maty pod dywanikami są dość mokre w tym płynie, płynu nie ubywa ze zbiornika, jeżeli to niezauważalnie, znajomy mechanik powiedział żeby sie nie przejmować i uszczelnić uszczelniaczem do chłodnic, bo żeby sprawdzić czy to nagrzewnica czy co to trzeba pół auta rozbierać,
CO O TYM MYŚLICIE ? |
![]() dafi23 Lady in OKP opel astra II Kraków | 2007-04-17 22:47:15 Mam ten sam problem. Mój mechanik stwierdził że na 90@ to z nagrzewnicy, tylko ja nie bardzo wiem czemu tam coś cieknie, skoro wszystko działa bez zarzutów itd.
A dlaczego trzeba pół auta rozebrać??? |
![]() lisisko Forumowicz Opel Astra Rzeszów | 2007-04-18 20:21:01 Daję 90% na rozszczelnioną nagrzewniczkę, lub przewód od niej. |