MotoNews.pl
5 Gdzie regulacja gazu - jaka opinia o ww. serwisie? (180737/0)

Gdzie regulacja gazu - jaka opinia o ww. serwisie?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!

Szukam dobrego gaziarza w okolicy Katowic do regulacji obrotów. Instalacje mam BRC.
W archiwum jest informacja o dobrym gaziarzu w Katowicach na ul. Kolejowej - ale nie mogłem znaleźć w którym miejscu jest. Pytałem się ludzi w okolicy ale nie wiedzieli, czy w ogóle jeszcze istnieje ten zakład? I czy regulują instalacje BRC? Będę wdzięczny..

Drugie pytanie jest takie: czy ktoś ma jakieś opinie na temat gaziarza na ul. Hajduckiej w Chorzowie (serwis KIA)?

Pozdrawiam Paweł

WITAJ

Ja również poszukuję jakiegoś dobrego zakładu do założenia gazu w kii rio z 2005 roku w okolicy Bytomia. Jeśli miałbyś jakieś informacje proszę podeślij mi jakiś adres na maila

oloxander@o2.pl

z góry dziękuję za odpowiedź!!!

Witam!

Co do zakładania gazu to nie wypowiem się. Natomiast jeśli chodzi o regulacje to ja byłem zadowolony z tego zakładu który jest w Chorzowie na ul. Hajduckiej (serwis Kia). Tam pewnie też zakładają gaz.

Pozdrawiam Paweł

Zabrze, ul. Galla 16, polecam

A ja nie polecam Zabrze Galla. 2 miesiące ściągali program do elpigazu i ostatecznie im się nie udało za to dość opryskliwie mnie spławiali. Rozgrzebali mi instalację tak że nie mogłem wyjechać. Po awanturze skończyło się na założeniu śruby (do wtrysku) i do widzenia.

Ja polecam zakłąd na Kolejowej w Katowicach
Centro-Gaz
Tomasz Stańczuk

Pytanko do malytomm
czy zakładałeś tam instalację i jeśli tak to do jakiego samochodu
dodatkowo jak ci się sprawuje ta instalacja

Witam. Ja niecały miesiac temu zakładałem w C3 gaz na ul Jankego 50 na Ochojcu (obok videoworld) u p. Pilcha. Jak na razie chodzi dobrze ( w mieście pali jakie 7,5 litra LPG-instalacja od EUROPEGAZ, centralka STAG 200)a jutro zakładaja mi emulator poziomu paliwa. Warszat ten został mi polecony od znajomego mechanika (p. Pilch mowi ze w tej chwili robia auta tylko z polecenia tego drugiego). Jak na razie jezeli sa jakies problemy to nia ma problemu by podjechac i sprawdzić (zapaliła mi sie w czasie jazdy kontrolka silnika po telefonie astepnego dnia miałem podjechać do warszatu). Chetnie tez usłyszałbym co nieco o tym zakładzie od innych osób jezeli takie tam były. Jutro tez bedzie pierwsza regulacja. jak bedzie po to napisze co nieco. Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: mariuszsc dnia 2007-06-26 17:11:17 ]

Tak wiec wyregulowałem samochodzik w tej firmie. emulator poziomu paliwa tez założony i wszystko gra. Firma nazywa sie Kopi-gaz na ul Szenwalda 50. Katowice -Ochojec. Jak sie pytałem to teraz trzeba czekac ok. miesiaca na montaż bo maja troche ludzi.Profesjonalnie i miło.