Moj kantacz

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No i jak w temacie...... czekam na komentarze.... zdjecia zamiescilem w profilu

No ładny ładny wygląda jak nówka.........

spoko, wygląda na bardzo zadbanego można zacząć tuning

Piękny i zadbany jest. Ktory to rocznik ?
lakier wygląda jak nowka, swiezo z fabryki wyciagniety
Czas zaczac jakis tuning co ?

bardzo ladny zadbany, szkoda tylko ze pelna seria! ale wyglad 1 klasa!!!!!!

wow naprawde ładny kant chce takiego!!!

DF bardzo ładnie utrzymany. Mało Kantów w takim stanie widzi się na ulicach.

Brawa dla Ciebie misieq!

Dziekuje. To rocznik 85. Lakier od nowosci ten sam... z wyjatkiem jednego nadkola bo sie stuknelo (a wlasciwie ktos je stuknal ) Co do tuningu to.. krystalizuje mi sie pewna wizja... trudno bedzie osiagnac to co chce zrobic, ale sie zobaczy.... Narazie mysle cos nad przodem.... Z tego co wiem to nie ma jeszcze takiego kanta.. Wiec jezeli cos skombinuje to wam dam znac Aha jeszcze mysle nad przerobka deski ... Myslalem zapodac jakies drewienko.. CZy bawil sie ktos juz w cos takiego zeby udzielic mi jakichs wskazówek ??

[ wiadomość edytowana przez: misieq dnia 2003-06-09 14:48:31 ]

z drewnem bedzie cięzko..chyba bedziesz musial kupic specjalną okleine imitującą drewno.
Co do rocznika to jest młodszy od mojego o rok i nie bede komentował roznicy w wyglądzie...po prostu miazga..fabryka

no no fakt.. staram sie dbac o niego Jest jedna rzecz co mnie najbardziej drazni...... zderzek z tylu..... a dokladnie jedna dziurka w nim.... Musze wymienic ten element bo spac spokojnie nie moge

kurde to się dbanie o auto jak ja bym napisał co musze w swoim wymienic..ech..

aha ale mam już wizję , wyglądu mojego autka. zobaczymy ile czasu zajmie mi realizacja.
lakier na czarno (Bratek rządzisz!!) wszystkie szyby delikatnie przyciemnić najpewniej na te 30 % żeby były równe, a srodki , czyli kabina i bagażnik na czerwono.
jak będe miał problem z dostaniem zderzaków w dobrym stanie to po prostu nic nie założe i tyle..
felgi.. właśnie, już widzialem starego poldka borewicza który ma na tyle takie felgi jakie wystepują też w malcu.. no..ATS zgadza się? no to zamierzam spytac gościa czy ich nie odstąpi na wymianę w końcu co mu zależy , ale spytać można nie?no i oczywiści echcę je pomalowac na biało , może dziwnie ale bawiłem sie na kompie i efekt mi się bardzo spodobał.

no i oczywiści ejak tylko przeprowadzę si ez kobietą na nowe mieszkanie to zaczynam jeżdzić po szrotach, tam jest ich parę w okolicy a na jednym widziałem trzy na wpół rozebrane fiaty - szkoda ż eteraz ni emam czasu tam zajrzeć bo później juz moż enic z nich nie zostac

ale jeśli chodzi ci o te "stare alumy maluchowskie", to to są 12''. nie wiem czy to będzie dobrze wyglądało w kancie

do kanta nie zalozysz 12" ze wzgledu na heble, jak juz trzeba szukac ATS'ek 13" albo od razu OZ F1 Racing 15"

pozdro 4 @ll

Sliczny ten kancik, pieknie utrzymany. Jak widze takie cudenka to az humor mi sie poprawia Szkoda troszeczke tuningowac kancika w takim stanie...

oglolnie pozostanie styl classic.... kilka rzeczy chce tylko lekko zmodyfikowac.. wieksze koloka no i ciut przod auta....ale to narazie tylko projekt....

Cytat:
2003-06-11 16:03:03, misieq pisze:
oglolnie pozostanie styl classic....

To jest najlepsza koncepcja
Szkoda by było takiego auta na ekperymenty....

Cytat:
2003-06-10 23:27:58, widynek pisze:
ale jeśli chodzi ci o te "stare alumy maluchowskie", to to są 12''. nie wiem czy to będzie dobrze wyglądało w kancie

ni eo maluchowskie, pisałem ze widzialem na takich dwóch felgach poloneza 'borewicza'
a im dłużej wyobrazam je sobie n abiało to mi si ecoraz bardziej podobają tylko najpierw musze je mieć))
al espoko, niech tylko faceta przyłapię przy samochodzie to od razu zagadam. najwyzej mnie pogoni

aaa, czyli ats classic?? 5 grubych ramion?? to są wypasy!!

cos w tym stylu dobre by bylo