Nowy image lamp

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Miałem troszkę wolnego czasu, i udało mi sie nabyć srebrno-biała folię i oto efekt nie jest to ideał, ale miałem nie zawiele tej foli. poproszę o opinnie

lampa

[ wiadomość edytowana przez: erni_84 dnia 2007-04-07 19:18:25 ]

beznadziejnie, weż to odklej bo wyglada to jak mój chromowany dolot, wioska i tyle, lepiej wez tylko górę przyciemnij i bedzie lepiej

nie tedy droga...

ałłła.... ale mi dowaliliście a miało byc takie ładne amerykańskie widać trzeba sie posłuchać i sie tego pozbyć

Różne są gusta... Mnie się nie podoba...

jeszcze jak byś miał jasne auto to może ,ale na czerwonym to nie wygląda

do czerwonego auta to w zasadzie jajlepsze czerwone lampy...
tylko kurde dostań je w polsce :/
Ja już rok żałuje że mi kasy szkoda bylo jak sie raz pojawiły na allegro za 70zł

Miało być ala Bardzo Mały Wóz, a jest ala kicha

tragedia

jak chcesz a'la BMW to se kup takie oryginały

a profilu jest jeszcze jedno foto, na tamtym to troszkę chyba lepiejwygląda

No niestety ale nie załadnie to wygląda Na tym drugim zdjęciu nawet by uszło ale dla mnie osobiscie odpada No ale grunt to ma tobie sie podobać

[ wiadomość edytowana przez: Dragster_13 dnia 2007-04-07 20:06:44 ]

Ja tam uważam ze to kwestia gustu,napewno lepiej wyglądaja takie lampy niz lotka od coswortha na 5 drzwiowym essim , a własnie takiego tez widziałem, i chłopak smiga po Olsztynie!!!.

Nie łam się i jak Ci się podoba to zostaw. Nie jest źle

Cytat:
2007-04-07 20:08:38, marek1300 pisze:
Ja tam uważam ze to kwestia gustu,napewno lepiej wyglądaja takie lampy niz lotka od coswortha na 5 drzwiowym essim , a własnie takiego tez widziałem, i chłopak smiga po Olsztynie!!!. Nie łam się i jak Ci się podoba to zostaw. Nie jest źle

Widziałem takiego z lotą od Coswortha na allegro No i własnie chodzi o to zeby nie ulegac presji i zdzierac bo to tobie ma sie podobać

[ wiadomość edytowana przez: Dragster_13 dnia 2007-04-07 20:10:24 ]

erni_84 może spróbuj je machnąć czerwonym sprayem do lamp, na czerwonym to wygląda całkiem całkiem

po świętach cos sie wymyśli. damy radę

ja jakbym sie w takie cos bawił to bym walnoł 2 warstwy zeby nie było takiej róznicy miedzy kierunkiem a wstecznym.

to są 2 warstwy, przy jednej lampy były pomarańczowo-srebrne

Pomaluj gore na czarno ,bo Ty masz bordo autko a nie czerwony z tego co widze wiec czerwone lampy wygladac nie beda za dobrze.

Ladnie to by wyglądalo gdyby były dostępne takie pół cleary jak w BMW lub golfie2