Co najlepiej zalozyc...?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!

W "gazownictwie" jestem kompletnie zielony. Nigdy nie mialem gazu w aucie, ale cos mnie naszlo (jak nie wiadomo co, to wiadomo ze chodzi o kase!) i chce sobie zalozyc porzadna instalacje (nie chce oszczedzac na samej instalacji, zeby potem nie miec problemow; tankowac moge na sieciowych stacjach, jezeli to cos zmienia na lepsze w jakosci paliwa). Prosze o opinie/porade co i u kogo (jestem z W-awki, ale moge gdzies dojechac jak wiem po co jade).

Audi A3 3.2 Quattro DSG, 2004r, 250KM. Przebieg roczny 40-50kkm, zuzycie srednie 12-14l miato, 9-12l trasa.

Do tej pory poradzono mi:

1. Icom JTG
2. Stag 300
3. Prins VSI
4. BRC Sequent 56

Do tej pory odradzono mi:

1. Icom JTG
2. Stag 300

Z gory dziekuje za pomoc!!

Andrzej

jesli masz do wydania troche wiecej kaski to zdecydowanie polecam Prins(mercedes wsrod instalacji)

Witam.
Polecam VSI PRINS oraz JTG ICOM.
Wybierając PRINSA montować wtryskiwacze żółte oraz reduktor Na przewód 8mm. Co ok. 40 tkm wymiana membran w reduktorze oraz filtra fazy lotnej oraz profilaktycznie czyszczenie wtryskiwaczy w myjce ultradźwiękowej(jakosć naszego gazu).
JTG ICOM montować na wtryskiwaczach zielonych maggiorato czyli wydajność do 270ml. Wymiana filtra pompy co ok. 30 tkm.
Zamontować także dodatkowo filtr tankowania.
Moga się zdażyć problemy z tankowaniem wtedy wystarczy wymienić czujnik ciśnienia tankowania. Dobrze jest mieć ze sobą dodatkowy moduł sterujący.
Od siebie dodam ,że nie ma instalacji bezobsługowych
W zasadzie o reszczie instalacji zapomnieć.