Test Lustracyjny - czy jestes agentką (-tem) ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
KLIK

Wychodzi na to ze jestem agentem

ja tez

hehe no ja tez jestem, fajne oswiadczenie mozna sobie wydrukowac

jestem agentem bo wigilie mam co 4 lata

Hmmm , no cóż...

Cytat:
No cóż. Agent wyłazi z Ciebie butami razem ze słomą i musisz się z tym pogodzić. Nie możesz zostać dyrektorem supermarketu, ani cieciem w składzie węgla, ale możesz startować na posła, senatora lub szefa wywiadu. Wchodzisz w to?

hmm twoja kariera jest przechlapana

A Tobie co wyszło?

Cytat:
2007-04-13 20:48:00, storm pisze:
A Tobie co wyszło?

kariery tez mi za dobrej nie wróżyli

sami agenci nam tu rosną

Hehe zrobiłam sobie test drugi raz... i wynik nby dobry ale jednak nie do konca

"Popatrz na procentowy wynik na górze strony. Widzisz tam 100%? Może i nie ma na Ciebie kwitów, ale to jeszcze nie jest żaden dowód. Dokumenty zawsze mogą się znaleźć. I zdjęcia, jak w piaskownicy w wieku 5 lat zdajesz relację kumplowi z klatki obok o posunięciach ziomali z przedszkola. Jesteś agentem - nic dodać, nic ująć. "

Heheh to ja jestem podobnym agentem , wyszło mi to samo

Twoje ciągoty do działania w podziemiu jednoznacznie obnażają skłonności do bycia agentem.

Popatrz na procentowy wynik na górze strony. Widzisz tam 100%? Może i nie ma na Ciebie kwitów, ale to jeszcze nie jest żaden dowód. Dokumenty zawsze mogą się znaleźć. I zdjęcia, jak w piaskownicy w wieku 5 lat zdajesz relację kumplowi z klatki obok o posunięciach ziomali z przedszkola. Jesteś agentem - nic dodać, nic ująć.

Cytat:
2007-04-14 08:42:22, storm pisze:
Hehe zrobiłam sobie test drugi raz... i wynik nby dobry ale jednak nie do konca "Popatrz na procentowy wynik na górze strony. Widzisz tam 100%? Może i nie ma na Ciebie kwitów, ale to jeszcze nie jest żaden dowód. Dokumenty zawsze mogą się znaleźć. I zdjęcia, jak w piaskownicy w wieku 5 lat zdajesz relację kumplowi z klatki obok o posunięciach ziomali z przedszkola. Jesteś agentem - nic dodać, nic ująć. "

Chyba u wszystkich tak samo-niektóre pytania są bez sensu

hehe no właśnie chciałam sobie posprawdzać czy są inne wyniki ale jakie by nie były wszyscy jestesmy agentami

ja zawsze na końcu daje "wisi mi to" a wiec moze dlatego mam zawsze ten sam wynik

dokładnie taki sam tekścik jak u

czyli wszyscy jestesmy agentami jednego pokroju