Pisanie stron WWW

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ostatnio chciałem coś zrobić na dodatkową ocenę z informatyki, a Pan mi na to "to może zrób stronę internetową"- mnie kopara opadła,bo nigdy w życiu tego nie robiłem. Zdecydowałem się jednak ją napisać, tylko zupełnie nie wiem jak się za to zabrać i jak to napisać, a przecież tego nauczyciela się pytał nie będę. Mam nadzięję,że mi pomożecie?
Liczę na Was!!!!!!

Cytat:
2007-04-13 20:23:38, Esperynek pisze:
Ostatnio chciałem coś zrobić na dodatkową ocenę z informatyki, a Pan mi na to "to może zrób stronę internetową"- mnie kopara opadła,bo nigdy w życiu tego nie robiłem. Zdecydowałem się jednak ją napisać, tylko zupełnie nie wiem jak się za to zabrać i jak to napisać, a przecież tego nauczyciela się pytał nie będę. Mam nadzięję,że mi pomożecie? Liczę na Was!!!!!!

odpalasz frontpage-a i jedziesz

Cytat:
2007-04-13 20:39:40, Suchy pisze:
odpalasz frontpage-a

A co to jest i gdzie to znaleźć/zainstalować?

Cytat:
2007-04-13 20:40:56, Esperynek pisze:
A co to jest i gdzie to znaleźć/zainstalować?

w pakiecie offica masz

w sumie chyba najprostszy program jaki może być

Dokładnie a on niebył w office 2000 ? bo w xp niemam (chyba?) front page to nawet ja nim umiałem stronki robić nawet ja!

Cytat:
2007-04-13 21:16:03, Yankee pisze:
Dokładnie a on niebył w office 2000 ? bo w xp niemam (chyba?) front page to nawet ja nim umiałem stronki robić nawet ja!

nie mam pojęcia czy jest w xp
bo ja dalej na 2000 pracuje i mam go

gorzej jak pan informatyk zapyta o znaczenie znacznikow

albo zvalidowanie kodu na w3c.org

Cytat:
2007-04-13 21:35:47, Piter20 pisze:
gorzej jak pan informatyk zapyta o znaczenie znacznikow albo zvalidowanie kodu na w3c.org

nie denerwój esperynka

a właściwie co to jest te w3c??

www.w3c.org - zajrzyj

Cytat:
2007-04-14 07:01:52, Piter20 pisze:
www.w3c.org - zajrzyj

a idź mi z tym