Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() karol208 HF MEMBER HYUNDAI SONATA Biała Podlaska | 2007-04-13 21:25:05 Rożnie bywa z tymi bledami. czasami to jakas drobnostka lub chwilowy blad a czasami cos powazniejszego i wtedy moze ci podczas jazdy aut odmowic posluszenstwa. Ja bym odrazu pojechal sprawdzic co to za blad. W twoim aucie jest chyba gniazdo OBD 16 pinow to mozesz zewrzec piny 1 i 4 i kontrolka powinna wymrugac ci bledy |
![]() humbac HF MEMBER Lublin | 2007-04-13 23:32:13 a co to? gdzie to? ![]() moze jutro z rana jak sie uda to przyatakuje serwis |
![]() gt115pssss HF MEMBER scoupe gt wawa | 2007-04-16 20:44:49 mysle ze jak masz w mire nowa elantre, to trzeba to sprawdzic kompem,
pewnie jakis czujnik poszedl, mozna tez skasowac checka i zobaczyc co sie bedzie dzialo dalej |
![]() gt115pssss HF MEMBER scoupe gt wawa | 2007-04-17 10:17:26 miejmy nadziej ze w twoim wypadku popisza sie niemiecka precyzja ![]() sporo tego wyszlo |
![]() accent1 HF MEMBER Hyundai accent Legnica, Lubin | 2007-04-17 18:49:01 Chłopie nie masz na co wydawać pieniędzy?
Za lamde skasują cie ze 400-500 zł. Za inne czujniki tak samo pewnie z wimianą. A pewnie wiesz co się stało - jakiś kabelek sie obluzował albo jakiś syf masz na przepustnicy czy gdzies indziej. Nie świeci ci sie chek to nic nie rob. Przeciez chek moze zapalic sie przypadko np jakis czujnik dostanie chwile szału i przez ok 20 uruchomien czek bedzie sie swiecił. Jeździ normalnie, spala normlanie, wszystko jest ok, to lepiej nie szukaj dziury w calym. A reset kompa mozesz sobie zrobic samemu na 1 min zdejmujesz kleme ujemną i po krzyku. |
![]() gt115pssss HF MEMBER scoupe gt wawa | 2007-04-17 19:33:37 no dokladnie niemcy nie beda sie chcieli bawic w prowizorke
tylko wymienia ci wszystko na nowe elementy juz wczesniej ci napisalismy zebys poczekal co sie bedzie dzialo, ps kolego accent ladnie kolega wpasowal swiatelka w zderzak ![]() ale ni robmy offa pozdr [ wiadomość edytowana przez: gt115pssss dnia 2007-04-17 19:34:44 ] |
![]() accent1 HF MEMBER Hyundai accent Legnica, Lubin | 2007-04-17 20:35:46 "ale ni robmy offa"
Nie rozumiem tego wyrażenia ? Chodzi o błedy w poście ?? ![]() |
![]() gt115pssss HF MEMBER scoupe gt wawa | 2007-04-18 09:52:06 ![]() what chodzi o to ze dopisujac ze masz fajnie wkomponowane swiatla w zderzaku, nie powinienem tego tu pisac, tylko na priv bo to jest dzial techniczny!!! po drugie nie ma to nic zwiazanego z zadanym pytaniem przez kolege humbaca skrot "off topic"-mozemy przetlumaczyc n nasz jezyk jako "poza tematem" i znowu robimy offa, na razie proponuje poczekac na humbaca co mu sie z autem teraz dzieje ![]() pozdrawiam |
![]() accent1 HF MEMBER Hyundai accent Legnica, Lubin | 2007-04-21 10:33:39 Hehe dzieki za przetlumaczenie gt115pssss ![]() "za stukowy zaplacilem 50e, robocizna 20e. odczyty kompa robia za free. juz w polsce bardziej mnie doili wuje i nawet nie mozna bylo patrzec im na lapy. a tu mechanik mnie zawolal i wszystko pokazywal co i jak i cierpliwie tlumaczyl jak dziecku bo widzial ze nie bardzo czaje baze. " nie wiem gdzie jeździłeś w Polsce ale jakby ktoś mi powiedział za wymiane jakiegoś czujnika 80 zł to bym go wyśmiał. Cenią się ludzie oj cenią. Choć dobrze ze odczyt robią za free bo u mnie w hyundai kosztuje to 80 zł. Wiec wyszedłeś tak czy owak na czysto. |