MotoNews.pl

OT: Gdzie w Warszawie mozna zrobic nadruk na kubek ze zdj?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie pomocy, musze do piatku zrobic kubek ze zdjecia
Pamietam ze to kiedys robili! Nie drogo wychodzilo i szybko, od reki. Taka firme potrzebuje co mi zeskanuje zdjecie i przyklei na kubek. POMOCY

Mam znalazlem, nadruk na kubek kosztuje 30 zł
Tylko ze nie ustalilem czy mam kubek zabrac ze soba czy ini daja kubek!

firma TOPCAN

www.topcan.pl

Takie kubek z espero fajna sprawa!!@

Hmmmm... jakby to powiedzieć.

Kiedy przestaniesz zaśmiecać forum?
Najpierw kupowałeś kartę Smart, teraz szukasz producenta kubków ze zdjęciem... i to wszystko mieszkając w stolycy. Chciałbym mieć takie problemy!

[ wiadomość edytowana przez: piotrek_nowakowski dnia 2003-06-10 13:27:55 ]

spróbuj w centrum , kiedyś w podziemiach pod pętlą 505 był na rogu "kiosk" gdzie robili takie gadżety...

jedno miejsce jest na polnej na odcinku miedzy trasa a placem unii a drugie o ile pamietam w przejsciu przy centralnym pod emilii plater..
z tym zasmiecaniem to az tak drastycznie bym sie nie wypowiadal ale fakt akurat to mozna sprawdzic w sieci albo a ksiazce telefonicznej wiec moze rzeczywiscie warto nieco przemysliwac swoje posty..

FGM postaraj sie ograniczyc smeiciowe posty ,prsze bo zaczne sprzatac...szuruburu...

jak domestos

albo MR Proper

Ok, ale jak zerkniecie do ksiazki tele. to nic nie znajdzieice, pod 913 tez nic nie powiedza bo chca nazwe firmy, a jak powiedzialem o kubkach to mi dala jakies agencje reklamowe ktore robia po 100 sztuk min.

Dzieki wszystkim za pomoc.

Jesli chodzi o OT. ok juz nie bede tyle ze troche tego nie rozumiem, ale jestem mlodym czlonkiem dlatego sie nie bede wychylac. Takie sa zasady i trzeba ich przestrzegac!!!!!!!!!!!!!!

Ale i tak uwazam ze warto poruszac rozne tematy nie tylko zwiazane z espero!!!!

Dobra juz koncze

No chyba że chcesz mieć espero na kubku.