[k] sprzęgło do silnika fiata 2.0 dohc

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w tytule, poprosze namiary, kontakt, info, ewentualnie zamienniki, na allegro nic nie znalazłem

szukam kompletu czyli tarczy i docisku

Tarcza pasuje od cromy 2,5 TDi innych fiatow z dohc srednica tarczy 215mm a wieloklin na 20 zebów np sasch 1841800142. Docisk nie wiem czy podejdzie -niesprawdzałem. Łozysko wyciskowe polonez

[ wiadomość edytowana przez: Michallodz dnia 2007-04-24 15:15:32 ]

dzięki, a zna ktoś może jeszcze w takim razie pewne info na temat docisku?

to co nikt więcej nie wie gdzie dostane sprzęgło do 2.0 DOHC?
może ktoś gdzieś ma do sprzedania?

W Intercarsie patrzyles ? Lozysko pasuje do poldka, zreszta to nie problem. Tarcza i docisk pasuje od tipo tempry 1.8 i dwojek chyba - sprawdz sobie w katalogu rozmiar itp... prawie na pewno. Spokojnie to dostaniesz, problem to cena.

Cytat:
2007-04-27 00:56:40, bolger pisze:
problem to cena.

tak jak mowisz, za nowa taarcze valeo pare tygodni temu placilem 210zl. co co lozyska jesli chcesz miec spokoj, zainwestuj w orginalne valeo albo cos innego dobrego, z kozuchowskimi od poldka mam takie doswiadczenia ze zaczynalu gwizdac po ~1500km od wymiany. Jakbys nie znalazl docisku to popatrze co mam z uzywanych jesli chcesz

jutro jeszcze sprawdze w jakiej cenie jest tarcza, a co do docisku to świetnie jak bys miał coś w dobrym stanie do sprzedania

[ wiadomość edytowana przez: Chrostek dnia 2007-04-27 18:44:27 ]

Witam!
Tarcza pasuje od Tipo 1.7TD (też ma 215mm).
Kupilem taką firmy Yazda za 140zł.
Jeździłem na niej i było ok.
Pozdrawiam!

Wik

w krakowie w auto-fanie za tarcze dalem 115zł oprocz fiata tipo i cromy ktoras wresja punto ma taka sama tez. lozysko polonezowskie, ale tak jak ktos napoisal u mni po ok 4 tys swiszczy juz :/ :/ docisk nie wiem co i jak bo stary u mnie byl oki

sprawa wygląda pilnie, potrzebny mi docisk do 2.0, może byc używany ale dobry, piszcie jak coś posiadacie do sprzedania, w majowy weekend chce włożyć już wszystko do poldka

Cytat:
2007-04-27 21:01:27, bimber1 pisze:
w krakowie w auto-fanie za tarcze dalem 115zł oprocz fiata tipo i cromy ktoras wresja punto ma taka sama tez. lozysko polonezowskie, ale tak jak ktos napoisal u mni po ok 4 tys swiszczy juz :/ :/ docisk nie wiem co i jak bo stary u mnie byl oki

Najprawdopodobniej punto TD -blok tego silnika jest bardzo podobny do dobrze nam znanych jednostek z fiata 132

kupuje jednak nowy docisk, cena 160zł, łożysko wyporowe - 130zł praca - bezcenna bo narazie składam wszystko ze starym sprzęgłem, potem czeka mnie wymiana, tak samo z paskiem roz(nie)rządu, pasek już mam tylko na rolke musze czekac aż na po długim weekendzie

Za drogo jak na lozysko. Szukaj taniej.