| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2007-04-27 11:20:47 Taki ARTYKULIK znalazłem. Co ciekawe, powiedziane jest, że można się odwołać od wcześniejszych decyzji. |
Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2007-05-30 09:08:04 29.05.2007 Parkiet
"Ubezpieczyciele oddadzą VAT?" Mariusz Sulkowski Firmy ubezpieczeniowe będą musiały do już wypłaconych odszkodowań doliczyć VAT, jeżeli nie został w nim uwzględniony ten podatek. I to nawet, jeżeli odszkodowanie zostało wypłacone 3 lata temu. Tak decyzję Sądu Najwyższego o odszkodowaniach obejmujących podatek VAT interpretuje Rzecznik Ubezpieczonych. |
pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2007-05-30 09:22:32 Rzecznik ubezpieczonych to się nadaje do przysłowiowego pchania karuzeli... |
Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2007-07-16 09:52:14 "Jak podaje "Gazeta Prawna", dziś dla większości towarzystw ubezpieczeniowych upływa termin na dostosowanie się do zaleceń Komisji Nadzoru Finansowego. Nakazują one, aby poszkodowani, którzy naprawiają swoje samochody na podstawie tzw. kosztorysów, czyli wyceny sporządzanej przez ubezpieczyciela, dostawali odszkodowania uwzględniające 22 proc. VAT.
"Więcej na ten temat >>>> Czyżby jednak słowo stało się ciałem? |
kobar Klubowy Weteran Ford Mondeo Warszawa-Bemowo | 2007-07-16 23:36:08 Sprawdzę. W lutym Allianz zmniejszył mi odszkodowanie z OC - 502 zł. Jutro wysyłam do nich kolejne wezwanie do zapłaty.
Kobar |