Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() krzychu_ch Klubowy Weteran Octavia Sosnowiec | 2007-04-30 09:09:09 A nie było widać jakiegoś wytarcia, które świadczyłoby co i gdzie obciera/piszczy ![]() |
asto77 Espero Elbląg | 2007-05-01 15:12:43 Prawdopodobnie po kłopocie. Wymieniłem palec rozdzielacza na używany ale dobry bo tyko taki dziś miałem i cisza nic nie piszczy. Mam pytanie jakiej firmy polecacie te elementy bo pół roku temu kupiłem palec i kopułkę firmy EPS (włoskiej) i widać jaki efekt. |
![]() krzychu_ch Klubowy Weteran Octavia Sosnowiec | 2007-05-02 10:29:52 Dziwaczne to trochę ![]() Może nie dokońca go wraziłeś (palec) na trzonek, minimalnie wystawał zabardzo i dlatego obcierał ![]() Może te miejsca lekko obrobione kręceniem i piszczeniem przeszlifuj papierkiem ściernym i będzie po kłopocie ![]() Może poszukaj jakiegoś ziomalka lub ziomalki Klubowego/ej ze swojego regionu i podmieńcie u niego te elementy ![]() Czy u niego też będzie piszczeć ![]() Swoją drogą dziwne coby jakieś italiańskie podzespoły co pół roku wymieniać ![]() |