[ K ] Felgę do poldka poszerzaną na 8 " (R13)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam , kupiłem ostatnio od kumpla 3 felgi poszerzane

niestety brakuje mi czwartej , jestem zainteresowany kupnem jednej o szerokości 20 cm lub dwóch szerszych nią 20 cm

Cytat:
2007-04-30 22:30:35, rafal125p pisze:
witam , kupiłem ostatnio od kumpla 3 felgi poszerzane niestety brakuje mi czwartej , jestem zainteresowany kupnem jednej o szerokości 20 cm lub dwóch szerszych nią 20 cm

allegro

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

regularnie przekopuje allegro i , rzadko się coś trafia

mikołów - pan mandera ci poszerzy

poszerzenie nie jest problemem , jednak cena zwykle jest zaporowa , bo za samo poszerzenie to se liczą minimum 100 zł za sztukę + 2 felgi czyli wyjdzie ze 150 , a do tego jeszcze chcę wypiaskować i pomalować , jak by wszystko policzyć to wyjdzie z 350 zł ( doliczając koszt felg które już mam to mógł bym rozglądać się za jakimiś ats-ami )

OT . jak poszerzane felgi oczywiście gdy są zrobione fachowo znoszą katowanie

Niezle u was za poszerzanie sobie licza, ja jak moje robilem to placilem 30 zl za sztuke

Sorry za OT Cichy a istnieje możliwość zrobienia 12 maluchowskich na 5 cala za taką cene?? Napisz mi na gg jak jesteś.

W sumie ciezka sprawa bo ja chce sobie kolejny komplet na wakacjach zrobic to typ juz mi sie cos rzuca ze nie da rady ale zobaczymy

Rafał a chcesz 3szt prostych (jedna leciutko o kraweznik stuknieta - odklepię), spawdzanych na wywazarce poszerzek? okragle dziury, 7 cali szerokie