| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Adamo8 Klubowy Weteran ![]() Citroen C4 Picasso Zielona Góra | 2007-05-02 11:47:59 To bardzo zła wiadomość dla posiadaczy starszych aut. Jeśli przejdzie to nasze autka po byle stłuczce pójdą na złom.
ubezpieczenia.wp.pl/POD,8,hor,3,p,4,ver,w,wid,8844485,wiadomosci.html?rfbawp=1178099086.726 |
Robert_S Espero 1.8, Omega Sz - Gw | 2007-05-02 12:09:43 Durny przepis jak kilo gwoźczi i cała ta malowana kołalicja
Monopol warsztatów, tak samo jak ostatnia światła ustawa o zawodach rzemieślniczych, dzięki której nie będę mógł pomalować pokoju sąsiadowi bez ku..wa kilkuletniego kursu czeladniczego i odpowiedniego papiera... Ja pingole, co to za du..ny rząd... Jeden z drugim id..ota chce uregulować WSZYSTKIE nasze zachowania... Paranoik i maniak - dyktatury i tyranie rodzą się, gdy jakiś gość ma określoną wizję świata, a gdy ta wizja jest inna niż rzeczywistość zaczyna siłą dopasowywać rzeczywistość do swych urojeń. Do diaska, rządzący nie chcą mi pozwolić zachować się tak jak mi się podoba, próbują wszystkich wtłoczyć w jakieś dziwne ramy Tak zaczynał hitler, mussolini, lenin, mao, mugabe... do piachu do piachu do piachu!!! Ludzie, czas z tym skończyć!! aha, żeby nie było - nie pisałem oczywiście o rządzie polskim, tylko o takim wymyślonym (coby się mnie prokuratura nie czepiała) Nawet kurna 'wprost', gazeta która zawsze była ostoją racjonalności i rozsądnej ekonomii zaczyna pisać jakby pod dyktando rządu, aż mi się nie chce czytać tylko rzygać (po kilkunastu latach chłonięcia każdego artykułu z każdego numeru coraz częściej myślę o porzuceniu tygodnika... Kisiel się w grobie przewraca szybciej niż wiatraczek na AMD) |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2007-05-03 01:29:46 Widzę Robercie, że nie tylko mamy niezmiernie zbliżone poglądy w tej materii, jak też prostujemy sobie zwoje, czytając identyczną prasę
Pozdrawiam - SpeedR |
Robert_S Espero 1.8, Omega Sz - Gw | 2007-05-03 08:18:20 ![]() ![]() ![]() |
Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2007-05-03 10:03:29
Dopiero to zauważyłeś . Ja tą gazetę wypieprzyłem praktycznie zaraz po wyborach. Najpierw mi sie oczy otowerały coraz szerzej a potem zacząłęm sięgac do archiwalnych numerów, żeby sprawdzić komu sie popieprzyło. |