Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() robertkaluza Klubowy Weteran Daewoo Espero 1.8 LP ... Tychy | 2007-05-02 15:32:56 Witam
Zaraz na początku napiszę, że szukałem, ale nie znalazłem ![]() Chce podlączyć głośniki tylne w moim esperaku, ale poprzedni wlasciciel zakładał chyba radio na bani, bo jest w cholere luźnych kabelków za radiem i nie ma tam żadnej kostki, tylko są podłączone sposobem McGuyvera :/. Znalazłem kable tylko do jednego tylnego głośnika i gra on bardzo cicho. Dlatego chcę wymienić głośniki i kable, tylko nie wiem którędy dokładnie idą te druty. Widze tylko, ze wchodzą do tylnego słupka. Czy jest może jakiś inny (łatwiejszy) sposób pociągnięcia nowych kabli? Ewentualnie ile +/- w warsztacie by wzieli za poprowadzenie tych kabli i prawidłowe zamontowanie radia? Pozdrawiam Robert |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2007-05-02 19:34:34
Chciał zaoszczędzić na przejściówce ISO ![]() |
![]() robertkaluza Klubowy Weteran Daewoo Espero 1.8 LP ... Tychy | 2007-05-05 11:31:03 Głośniki już podłączone. Poprzedni wlasciciel dał tak krótkie kable, ze ich nie zauwazylem i musialem się nieźle nagimnastykować, żeby to podpiąć. Wszystko działa, więc nie będę się bawił w zakładanie kostek. Zrobie to najwyzej w przyszłości przy wymianie radia.
I jeszcze jedno pytanie: czy jakaś firma robi głośniki na 3 śruby? lub na 6? bo nie chce wiercic nowych otworów ![]() Pozdrawiam Robert |