Muzyka z reklam

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ostatnio patrzac na reklamy czasem lapie sie na tym ze sciagnalbym jakis kawalek lecacy w tle tylko ze nie znam tytulu... pol biedy jak idzie go jakos rozpoznac i znalezc, tak jak zaopatrzylem sie dzis w Brainstorm - Thunder without Rain z reklamy Warki, ale pewnych kawalkow nie kojarze a chcialbym je sciagnac...

Czy ktos zna tytul piosenki z reklamy Fiata Bravo?

Cytat:
2007-05-03 00:00:42, Quattro pisze:
Ostatnio patrzac na reklamy czasem lapie sie na tym ze sciagnalbym jakis kawalek lecacy w tle tylko ze nie znam tytulu... pol biedy jak idzie go jakos rozpoznac i znalezc, tak jak zaopatrzylem sie dzis w Brainstorm - Thunder without Rain z reklamy Warki, ale pewnych kawalkow nie kojarze a chcialbym je sciagnac... Czy ktos zna tytul piosenki z reklamy Fiata Bravo?

polecam: http://reklamy.tv/

Fiat Brava: Gianna Nannini - Meravigliosa Creatura

Dziekuje Ci bardzo

fajna stronka
wpiszcie bravia

i znajdzie ta pioseneczkę na youtubie

nie wiedziałem że to takie długie jest
a w reklamie tylko skrócona wersja

[ wiadomość edytowana przez: Suchy dnia 2007-05-03 10:02:39 ]

Proszę Cię bardzo

Cytat:
2007-05-03 10:01:26, Suchy pisze:
fajna stronka wpiszcie bravia i znajdzie ta pioseneczkę na youtubie nie wiedziałem że to takie długie jest a w reklamie tylko skrócona wersja

Jose Gonzalez - "Heartbeats"? Ja nie kojarze reklamy z tą piosenka

moze dlatego że ja na reklamach wychodze z pokoju np do kuchni albo zamykam oczy na chwile - do rana

tak
ale klip ten z piłeczkami

hehe to ja wziełam tego gostka pierwszego
ale i tak pierwszy raz to widziałam.... choc te piłeczki - świetnie to wygladało żaba fajna jak wyskoczyła z rynny...

Ta piosenka Jose Gonzalesa, to jest jedną z niewielu która mi się nie nudzi, jak coś chce sobię w samochodzie posłuchac wolniejszego

Ale wymiata piosenka z reklamy Kit Kat'a

Cytat:
2007-05-03 10:32:11, davidos88 pisze:
Ale wymiata piosenka z reklamy Kit Kat'a

na youtubie nie ma