Lego przemalował samochód !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
FOTKA

Ty się śmiejesz ale esperak Michała naprawde stoi u lakiernika!

a pewnie lakeiruje te drzwi ?
czy calosc na rozowo

nie wszystko na srebrno + rozwalony lewy bok (podbna sytuacja co u mnie - tyle że michał skasowal golfa ...a ja volvo )

No i niech ktoś jeszcze powie że jasny kolor nie pasuje do espero. Mnie żółty podoba się od czasu jak bawiłem się konfiguratorem

Jak dla mnie zaje..... fajnie, eXtra!!!

Nie jestem zwolennikiem koloru kurczaka, ale w tym przypadku to ja zachorowałem, super to wygląda!!! A co do klamki z tyłu, tzn. jej braku to sam o tym myslałem kiedyś, drzwi można by zrobić na siłowniki i wykorzystać przycisk od centalnego - lewo - otwiera lewe drzwi i prawo każdy się domyśli

I juz jest gotowa propozycja dla Lasombry koloru autka, na dodatek uzyskała poparcie

swietnie to wyglada
przed espero mialem zolta nexie przyzwyczailem sie do tego kolor i znajomi latwo mnie rozpoznawali w miescie na ulicach
gdyby nie koszty to pomalowalbym swojego esperaka na zolto

prosilbym o kontakt macieja75 taz z Poznania na maila: mikolajs@printing.pl

Sssuuuppeeerrrr !!! naprawdę świetnie pasuje !!!

Hmmm... mnie jakoś do espero pasują bardziej stonowane kolory. Czy ktoś widział limuzynę w takich oczojebnych kolorkach?

Dla mnie espero to nie tylko cos z limuzyny ale i z samochodu sportowego i kolorek jest wypas, a pomysl z silownikami b ambitny i super sprawa... powiedzcie mi jeszcze co jak przy 160km/h zahacze lokciem o guzik otwierania tylnich drzwi...

eeeeeee, po pierwsze można zaryglować drzwi poprzez wciśnięcie "jopka" , po drugie przy 160 pęd powietrza nie pozwoli otworzyć się drzwiom na oścież, trzeba będzie tylko delikanie hamować by ... wiadomo co Wiadomo ryzyko jest

a tak na marginesie jak to zrobic by łokciem zachaczyć ten przycisk, on jest przecierz dość blisko nawiewu w drzwiach, ja tam łokciem normalne nie sięgnę

Dla mnie Zolte Espero po prostu super.... Ciekawe czemu ograniczyli liczbe oryginalnych kolorow do kilku podstawowych...?

Lego zajebista fura. Super go zrobiles. Ze smakem.

ostro sie zagrzalem ale szkoda ze to przerobka na kompie

Cytat:
Czy ktoś widział limuzynę w takich oczojebnych kolorkach?

Jaką limuzynę ??? Nie bądzcie śmieszni...

Wielkością, zużyciem paliwa i wyposażeniem to jak limuzyna jakby na to nie patrzeć.

Podoba mi się ale jestem za CZARNYM
tak na marginesie to z seryjnych najbardziej podoba mi się kolor a'la Maciek GT......