[S] Używane podręczniki /gimnazjum/liceum/studia/

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie z tym że oferta żeby była opłacalna dla kupujących raczej powinni być klubowicze ze śląska. Może ktoś potrzebuje podręczniki dla siebie lub kogoś z rodziny/znajomych, używane gimnazjum/liceum/studia/ przystępne ceny i stan ok sprzedaje powoli co wyszperałem w szafie swojej i mojej lubej

[ wiadomość edytowana przez: kylos dnia 2007-05-07 00:05:30 ]

Jak by ktoś był zainteresowany to w przyszlym tygodniu bedziesz szersza oferta ewentualnie mozna pytac na priv o konkretne tytuly mam tego chwilowo troche do opchniecia a jak wiadomo wyprawka co roku to kilka stowek wiec naprawde warto zaoszczedzic pare zlotych

[ wiadomość edytowana przez: kylos dnia 2007-05-09 00:30:43 ]

Z tym że co roku przychodzi nowa baba i chce nowe podręczniki (innego autora)
Niestety dość często tak jest nawet w tej samej szkole

Cytat:
2007-05-09 16:44:57, krzychu_ch pisze:
Z tym że co roku przychodzi nowa baba i chce nowe podręczniki (innego autora) Niestety dość często tak jest nawet w tej samej szkole

Nie przecze ale strony raczej likwidowac nie bede tylko bede dorzucal podrecznikow wiec jak kogos we wrzesniu przypili to mysle ze bedzie mozna pare groszy zaoszczedzic a mi sie wroci pare zlotych wydanych na ksiazki, bo 30-50% zwrotu kosztow to zawsze cos bo jak wiekszosc sprzedam to na rok bede znow mial a inni tez beda zadowoleni ze zamiast 400 zl wydaja 200 wiec jak sie to mowi trzeba sobie pomagac

Jako ze sa juz wykazy ksiazek w wiekszosci szkol to podrzucam temat w gore i w najblizszym czasie dorzuce nowe ksiazki. Jak ktos szuka konkretnych tytulow, to pisac na pm bo nie wszystkie sa na stronce, mam ich dosc duzo i wszystkie za rozsadna cene. W kompletach moge zrobic upust