Www.espero.of.pl

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
może ktoś wie dlaczego nie można wejść na stronę www.espero.of.pl jest zablokowana?

Cytat:
2007-05-11 01:59:52, adaw1976 pisze:
może ktoś wie dlaczego nie można wejść na stronę www.espero.of.pl jest zablokowana?

Działa znakomicie

Cytat:
2007-05-11 01:59:52, adaw1976 pisze:

Może zapytaj pracodawcy...

Ogólnie marnie to wuwuwu działa. Inna sprawa, że reklamy powodują u niektórych pracodawców zablokowanie dostępu. Pomaga odświeżenie.

ja mogłbym ja przeciagnać do siebie na platny serwer ale kurde
ponoc nikt niema dostepu do ftpa naszej WWW

U mnie też przez kilka dni coś było nie halo ze stroną i musiałem wchodzić przez "szybki wybór" ale samo się naprawiło więc nie wnikałem.

Cytat:
2007-05-11 08:30:00, pyrekcb pisze:
Może zapytaj pracodawcy...

A u mnie na firmowym działa idealnie

Natomiast w domu NIE I nie wiem co jest przyczyną, ale zbytnio mnie to nie martwi

jesli nie widac strony wogole to moga byc problemy dns'ow

a jesli widac ale jest napisa permision denied to cos jest z serwerem

na ktorym to stoi

http://motonews.pl/forum/?op=fvf&c=0&f=17

Forum bez reklam
Pomijamy (nie)stety główną stronę

Mnie również często nie wchodzi przez IE, wtedy włączam Operę i wchodzi zawsze

Jak zwykle burdel...
Faktycznie strona (nie forum!!!!) czasem nie działa (u niektórych w ogóle) prawdopodobnie chodzi o problem z darmową domeną, albo z serwerem Łukasza. O problemie został poinformowany, i ma coś działać. Dostęp do ftp'a strony mamy (dzieki temu jestem w stanie czasem aktualizować stronę) ale nie mamy dostępu do panela konfiguracyjnego domeny na of.pl. Po prostu osoba (prawdopodobnie lasombra) zapowietrzyła sie i nie chce dac haseł. Bez ich znajomości nie jestem w stanie zrobić przekierowania na inny (niż Łukasza) serwer.

Możliwe jest radykalne rozwiąznie polegające na wykupieniu komercyjnego hostingu i jednoczesne zakupienie komercyjnej domeny.,Ale temat był już wielokrotnie poruszany i zawsze stawało na niczym.

A tak na koniec: NIE TEN WĄTEK Macie w podwieszonych "strona klubowa po raz miliardowy" i tam prosze (po jego przeczytaniu) zgłaszać wszelkie uwagi i propozycje dot. strony (NIE FORUM !!!!)

Modów proszę o przeniesienie wątku.

Ja wchodze tylko przez motonews.pl bo od miesiąca nie moge wejsc na of.pl może administrator tej strony to przeczyta i coś zrobi.

W domu długo się otwiera ale wchodze a w pracy ni hu hu.

Z tego co ja u siebie zaobserwowałem, to serwery proxy mogą być przyczyną. Jeśli łączę się przez proxy w3cache.icm.edu.pl:8080, to mnie nie wpuszcza. Nie wiem, lista banów jest czy jak?

Co jest ze stroną jakies pierdoły mi sie otwierają z rembertów.net

ja mama to samo

ups. Fakstycznie. Już działamy. problem po stronie serwera

od jakis 5 h tak jest

Już jest wpożo.
Dzięki Łukasz za szybka reakcję

A miało być jakieś sql i php i co? Kicha?