| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2007-05-14 06:57:09 Modzie zamknij ten wątek, bo dobija lekko licząc on połowę forumowiczów ![]() |
plump Espero 1,8 CD + LPG Kraków | 2007-05-14 07:03:42
co podmiot liryczny miał na myśli? |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2007-05-14 08:37:24 Kurde, podbudowałem się |
maskekk Pzn | 2007-05-14 10:22:39 Ten pierwszy to jest mistrzowski |
Esperynek Klubowy Weteran ![]() Skoda Octavia 1,4 TSI Częstochowa | 2007-05-14 21:41:15 |
roland66 Klubowy Weteran Espresso 1.8 CD Wrocław | 2007-05-14 22:21:07
Stan idealny Stan dobry Stan jezdny
|
Petersen Klubowy Weteran Mercedes cls shootin ... Białystok | 2007-05-14 22:35:52 No wescie to zamknijcie, to jakby nie patrzac forum moze nie milosnikow ale osob lubiacych espero (sam do nich naleze) i po huj robic taki cyrk. Kazdy wie jakie sa blachy i jak moze zerdzewiec auto.
Poza tym po jaki grom wklejasz fotki z allegro - kazdy sobie moze wejsc tam i poogladac. Pomysl 100 razy nast razem znim zalozysz kolejny bzdurny watek, jak nie masz co robic to czytaj forum i staraj sie pisac cos pozytecznego. wypierdolcie to w kosmos bo przez takich ludków forum schodzi na psy |
Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2007-05-14 22:58:36 easy Petersen...
Na forum jest jeszcze kilku innych uczestników którzy też mają prawo głosu. Jak będzie zaintersowanie to watek zostanie a jak nie to spłynie z wodą. Ostatnio przewinęło si kilka bardziej bzdurnych watków i jakoś nie robiłeś z tego powiodu afer. Forum się zmienia bo i tak wszystko jest w archiwum. Ale zasady co do używanego słownictwa chyba się nie zmieniły, więc zanim zaczniesz bluzgac to pomyśl choć raz. EOT |
Petersen Klubowy Weteran Mercedes cls shootin ... Białystok | 2007-05-14 23:11:29
Ale dlaczego easy...zobacz na inne fora - czy na forum poloneza czy łady sa podobne wątki?? NIE bo pomimo wad jakie maja auta nikt o nich tak oscentacyjnie nie pisze. Koles jest nie tak dawno na forum a juz pisze nie po raz pierwszy takie cos. Jak ja nie mam nic ciekawego do napisania to TYLKO czytam a nie wyskakuje jak gumka z majtek z rdzą. |
markon Klubowy Weteran Grand Vitara 2 , Vit ... Pajęczno (EPJ) | 2007-05-15 02:11:56 Esperynek teraz to już przesadziłeś proszę nie zakładaj wątków bo każdy jest bardziej beznadziejny czytałem jeden z nich pt. ''Co jedliście dzisiaj na obiad " paranoja a cytat;
ojj Esperynek zmieniłem zdanie o tobie nie zaczynaj takich wątków bo to świadczy tylko na twoja nie korzyść
(i jeszcze jedno foty Esperaków których właścicielami sa Klubowicze nie powinny się znaleźć na tym forum bez ich zgody a wiem ze masz wszystkich )
|
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2007-05-15 06:56:38 Temat dobry... a auto niestety już gówniane. |
lothaar Sympatyk Klubu Espero Peugeot 407 SW Wawa | 2007-05-15 07:59:28 Nie rozumiem czemu niektórym ten temat przeszkadza... temat jak dobry jak każdy inny... W końcu ile można mielić usterki auta zakładając ,że każdy ma takie samo auto i każdemu psuje się to samo...
Skoro Esperynek założył taki temat niech sobie będzie... kto chce może wejść, napisać, pooglądać... w tym niema nic złego... A rzucanie się i bluzganie nic nie zmienia... Według mnie to Esperynek jest większym miłośnikiem espero niż Ci co go tak zjechali za ten wątek... dokumentuje smutną rzeczywistość i OK... prawdy o rdzy w espero się nie ukryje i uważam, że za niedługi czas espero z tego powodu na naszych ulicach to będzie żadkość! Rób tak dalej Esperynek... mi to nie przeszkadza
I jeszcze jedno Esperynek jest 412 dni w klubie i 601 dni na forum... jakby nie patrzeć to nie jest "nie tak dawno"... ja bym chcial aby moje espero jeszcze tyle dni wytrzymało w dobrym zdrowiu co On jest w klubie
[ wiadomość edytowana przez: lothaar dnia 2007-05-15 08:06:35 ] [ wiadomość edytowana przez: lothaar dnia 2007-05-15 08:08:05 ] |
lothaar Sympatyk Klubu Espero Peugeot 407 SW Wawa | 2007-05-15 08:10:28
Tak już na koniec mam nadzieję... Takie teksty a nie "głupie" wątki zaniżają poziom forum... |
Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2007-05-15 08:42:44
Bo to temat Esperynka, a na nim co niektórzy, jak zauważyłem lubią sobie pojeździć. Mnie to się już znudziło. A forum poloneza, łady czy innych złomów mnie w ogóle nie interesuje i mam głęboko w poważaniu czy tam jest ordnung czy nie. Jakie wątki i sposób tjuningu tych aut jest tam preferowany to ja widzę na ulicach. I to mi wystarczy. U nas panuje specyficzna atmosfera, dzięki której to forum jeszcze żyje. Co do zdjęć pordzewiałych esperaków: po pierwsze te zdjęcia pokazują do czego można doprowadzić nie dbając o auto a po drugie sam się zdziwiłem jakie parchy ludzie prubują sprzedać. [ wiadomość edytowana przez: Navi dnia 2007-05-15 08:56:54 ] |
slawekk Esperak 1,8/Corsa C ... Warszawa Wawer | 2007-05-15 08:57:21
Też to zauważyłem. |
lothaar Sympatyk Klubu Espero Peugeot 407 SW Wawa | 2007-05-15 09:11:04
Bo słyszałem, że Esperynek młody wiekiem jest i pewnie dlatego... Jeżeli to prawda to widać niektórzy lubią tak sobie wsiąść na kogoś młodego bo się mniej będzie odgryzał... Napiszę w modnym ostatnio stylu na tym forum tak: Są tu tacy, którzy lubią Wdusić w glebę Małolata Potem innym głośno mówią Jaki to z nich kawal chwata Esperynek... ciągnij temat I rób w życiu to co lubisz Bo jak raz popadniesz w schemat Wtedy swą tożsamość zgubisz |
markon Klubowy Weteran Grand Vitara 2 , Vit ... Pajęczno (EPJ) | 2007-05-15 11:44:04
|