| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2007-05-16 20:07:43 Na szrocie,z innego esperaka .Nie ma takiej częsci zamiennej jak próg.W katalogu jest cały bok (z progiem) .Zamienników nie ma,raparaturek nie ma.To chyba kompleksowe wyjaśnienie |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2007-05-17 12:24:34 Wszczepienie nowego progu, to operacja jak każda inna, z tym jednak, że faktycznie dostępne są one wyłącznie (jako nowe elementy) wraz z tylnym błotnikiem.
Zabawy troszkę jest, jednak jeśli chodzi o same elementy to polecam skontaktować się z warszawskim AutoParts'em. Ostatnio mieli jakąś "cichą" promocję oblachowania do nieprodukowanych już modeli, a uważam, że w przypadku zakupu tego typu elementów warto skusić się na elementy konfekcjonowane "kapustą" (czyt. logiem producenta), gdyż może to zaoszczędzić wielu problemów z ich dopasowywaniem. Pozdrawiam - SpeedR |
Gacolot Klubowy Weteran Daewoo Rezzo 2.0 16V ... Warszawa | 2008-04-16 10:52:54 |
DeeJay Klubowy Weteran ![]() Omega B 2.0 8V + Cal ... Łódź | 2008-04-16 12:15:52 Ciekawe jakby wyglądał Esperak z progami od kredensa ? |
kobar Klubowy Weteran Ford Mondeo Warszawa-Bemowo | 2008-04-20 11:54:21 Witam.
Ja wymieniłem oba progi ale razem z tylnym błotnikiem, bo okazało się, że nadkola odpadły od błotnika. Można kupić sam próg produkcji rodzimej ale bez tylnego wygięcia a tam pod tą osłoną też rdzewieje. Prawą stronę kupiłem w FOX Rzeszów a lewą w POTAK Łódź. Pozdrawiam Kobar |