MotoNews.pl

Szpachla do plastiku

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jestem w trakcie "odtuningowania" seryjnego zderzaka, który poprzedni właściciel spartaczył łokropnie, powycinałem wszystkie bajery i musze kilka rzeczy zaszpachlować. Co polecacie i w jakich cenach?

kupic seryjny zderzak

no to najtansze i najlepsze wyjscie Chyba ze ten zderzak ma cos speszal

daj spokój kup sobie do seja seryjny zderzak nowy przedni kosztuje około 40 zł na allegro [no oryginał to to nie jest ale przynajmniej nie jest wiejski]

Panowie szanujmy sie

Zderzak jest z sc sportinga (tył) czyli gdzies 200-300zł,
tam gdzie jest wnęka na tablice miał "zaspawane" i na prosto,
wyciąłem to fleksem i jest juz jak seryjny, ale tu i tam operator flexa sie niespisał i trzeba poprawić

Wyjaśniłem, usprawiedliwiłem itp więc ponawiam pytanie

Cytat:
2007-05-17 00:44:58, LoRd_S pisze:
Panowie szanujmy sie Zderzak jest z sc sportinga (tył) czyli gdzies 200-300zł, tam gdzie jest wnęka na tablice miał "zaspawane" i na prosto, wyciąłem to fleksem i jest juz jak seryjny, ale tu i tam operator flexa sie niespisał i trzeba poprawić Wyjaśniłem, usprawiedliwiłem itp więc ponawiam pytanie

kup sobie szpachle do zderzakow albo do plastiku... nie wiem co dokladnie jest na pudelku napisane... novola mialem fajna spzachla elastyczne itp itd....

>> NOVOL - BUMPER FIX <<

o właśnie- Bumper-fix- taka szara szpachlówka- jest elastyczna, świetnie się nadaje do szpachlowania zderzaków jest najczesciej dostepna w tubie- jakies 10- 15 zł