MotoNews.pl

[126p] Linka predkosciomierza.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siema,
szukalem na forum, ale odp na to pytanie nie znalazlem. Chce kupic nowa linke predkosciomierza do swapa 900ty, bo stara rozwalilem, a tez wydawalo mi sie ze byla troche za dluga. Poszedlem do sklepu chcac kupic linke do eleganta, a pan zapytal ktora Podobno jedna ma 2 metry, a druga 2.5, podobno jedna jest do malucha z katalizatorem, a druga bez. Nie wiem co ma jedno do drugiego i nie wiem ktora potrzebuje.

A jaka to roznica? Bo zakladam ze masz skrzynie maluchowa a nie centrala, wiec jaka roznica jak dluga linka A co ma katalizator do tego to chyba nic

Lap

Mnie sie kiedyś pytał gość w sklepie czy to ma być linka do licznika z FLa czy do kapliczki bo tam jakies delikatne różnice były ale nie pól metra.

No tak, tez jak dla mnie katalizator nie ma tutaj nic do rzeczy, ale tak gosc w sklepie powiedzial. Poza tym. Licznik i skrzynia sa zawsze w tym samym miejscu, wiec nie wiem skad roznica 0.5 metra na dlugosci. Moze idzie inna droga a nie tunelem, chociaz to troche bez sensu. A jak wezme ta 2 metrowa to nie bedzie za krotka?

Wez sobie linke z pancerzem i jesli jest dedykowana do malucha to powinna pasowac

Witam są róznice w linkach do eleganta znaczy w długościach jak ja kupiłem tą długą fajnie sobie porkładałem a jak kumple kupił to i wziął krutką i musiał tylen wywalić żeby wogóle doszła do licznika i też się go pytał gość w sklepie o długość.Ja bym wzioł tą dłuższą zawsze sobie ją gdzie ułożysz niż miał by ci braknąć a cene przecież ta sama.

w starych zegarach pancerz byl wkrecany, w nowszych juz wciskany

[ wiadomość edytowana przez: eLMo126 dnia 2007-05-19 16:28:54 ]

W elegancie byl albo wciskany albo wkrecany? Myslalem ze wkrecany to w flach i st.

w EL sie wciska, na zatrzasku, a stare na gwincie.

a w skrzyni sa takie same wejscia w el i fl
bo wczoraj wstawilem licznik el i mi coś przestalo pasowac

Są te same jedna końcówka wkręcana a druga to zatrzask.