Targi Tuning show Kraków 2007

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
fotki z targów , oraz stoiska klubowego

nasze stoisko w dniu dzisiejszym:

laseczki:

i nasze chlopaki nieopodal:

"po co ja tyle piłem wczoraj":

mały rajdowiec:

starszy rajdowiec:

wrrrr:

zdrowa dieta?

a tu zajebista sesyjka:

bufet na lawecie:

"panie, a czemu to takie papierem toaletowym poutykane?":

wiśta wiooo:

ten sie z dzunglii urwal:

szykowanie do wyjazdu:

wszystkie foto made by Krauzer , opois 3zeR_MDS

[ wiadomość edytowana przez: Blady dnia 2007-05-20 20:34:06 ]

Fotki z wczoraj

wedle zyczenia:

Było ciekawie

[ wiadomość edytowana przez: 3zeR_MDS dnia 2007-05-19 19:44:15 ]

Hehehe Bylem, widzialem F&F godnie sie reprezentowalo

Szkoda tylko ze nie zebralem sie na to by podejsc i pogadac, ale z drugiej strony wszyscy patrzyli tam swoich spraw

Czemu zaden na bredzie nie podjechal na najglosniejszy wydech ?? Jakies Peugeociki 106 wygraly Co to ma byc ?

Pozdro

a Marcin jak zwykle miedzy lachony wie gdzie sie chłopak wkręcic nosz kutfa szkoda ze krakow jest tak daleko

foty

a jaaaka impreza byla w sobote wieczorem hehehe ja w domu bylem o 2 a reszta powoli tez sie rozchodzila... kto nie byla na targach jak i na imprezie... niech zaluje
co do targow to wydaje mi sie ze mozna zaliczyc do udanych

no byla udana przynajmniej sie mozna bylo posmiac z niektorych tóninków

OJ! imprezke to ja leczylem do 13 dzisiaj. No i jeszcze ten marsz od wisly na Azory :/ Nawet nie wglowie mi bylo dzisiaj jeszcze na targi leciec. Innym razem. Imprezka spoko, chetnie powtorze - choc moze bez wodki

A ja chciałem przy okazji badzo podziękować za pomoc w powrocie do domu: Pterockowi,Kazie i Ani oraz Yapko. Wóz na ssaniu w tempie błyskawicznym dotarł pod dom

koncert na 2 bredy

A ja chciałem podziękować Kazie i Ani za podrzucenie laminatów na targi troche d.. dałem że nie zdążyłem wydrukować żadnych swoich logo, które mógłbym ponaklejac na te elementy, ale trudno, nast. razem będą pewnie

No i pomysł na ustawienie tego wszystkiego też fajny- sam lepiej bym nie wymyślił

My odwiedziliśmy targi dopiero rano w niedziele ( Freezer- spoko że po nas wpadłeś ) i zostalibyśmy do końca, ale niestety- nagły wypadek się zdażył i trzeba było z dziewczyną do dentysty jechać na 3 godzinny zabieg... potem jeszcze wpadliśmy, w sam raz, by troszkę przy pakowaniu wystawy pomóc

cieszę się że mogłem spotkać kilku ludzi z forum i poznać osobiście kilku innych
pozdrawiam!

ja to bym jeszcze posłuchał jak Drag-On`a (jezeli dobrze poznaje) kant na tych gaznikach gada

Ja tez chcialem podziekowac Kazie za holowanko na targi i z powrotem. Sorry ze sie zmylem o polnocy w sobote ale na braki snu mnie rozlozyly. Bylo fajnie tylko strasznie meczace jest dluzsze przebywanie na tej dyskotece.

Spoko chłopaki kiedyś wy pomożecie, ja za to chciałem podziękować Bartowi, że wcale nie był zły jak się mu połowa klubu władowała na noc do domu a ponadto jeszcze zrobili mu wanne z dachu lancii Pozdro dla wszystkich
PS jak znajdziecie gdzieś jakieś fotersy to wrzućcie tutaj, szczególnie chodzi mi o fotki malca ani na tych poszerzkach bo sam nie zdążyłem sobie zrobić.

Mam takie pytanie, gdzie można kupić koszulki F&F ??

koszulki sa tylko dla memberów, nie sa na sprzedaz

Frizer, a te dziewczyny? Tez tylko dla memberów?
szczesliwy chlopak

Cytat:
2007-05-21 16:29:23, dejta pisze:
Frizer, a te dziewczyny? Tez tylko dla memberów? szczesliwy chlopak

one są/były ogólnodostępne

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek