Sprzęgło firmy NATIONAL ? warto ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzęgło mi pada i zaczynam sie rozglądać na nowym. Moj silnik to 1,8D 96 rok. Cena w sklepie to ok 570 zł. DOstałem oferte na sprzegło National za dużo nizszą kasę. Pytanie czy warto? Macie z nimi jakieś doświadczenia lub ewentualnie polecacie jakieś inne.

ps. czy 300 za robote to duzo ?

300zł za robote to bardzo dużo standardowa kasa za wymiane sprzęgła to 150zł ja 2 miesiące temu założyłem waleo i chwale sobie to zależy ile planujesz tym autem jeździć

duzo .. ja dalem 200 bodajze albo 250..

a spojrz sobie na ceny w sklepik u slawasa

nie wiem czy zauwazyliscie ale ja mam diesla. Sprzegla po 07.1995 sa duzo drozsze, nie wiem dlaczego. Z wymiana tez moze byc inaczej niz w w benzyniakach ? a jezeli faktycznie placiliscie mniej to prosze o adresy tych warsztatow, oczywiscie ze sląska lub okolic ...

300 to duzo za zmiane jednak ...

[ wiadomość edytowana przez: koniuXR3i dnia 2007-05-21 20:59:36 ]

OK. powróćmy jednak do głównego wątku, tzn. co wiecie o sprzęgłach National ?

kolego nie wiem dlaczego ale ja za 500 zlotych mialem luk'a komplecik. Moze do diesli faktycznie jest drozej. Odnosnie sprzegla powiem ci tak. Zastanow sie ile jeszcze pojezdzisz essim a konkretnie nie jak dlugo a jak duzo km nim przejedziesz. Jak planujesz dluzsze zycie z autkiem kupowalbym luk'a albo sahsa . Ja za wymiane w serwisie (spreed car) to chyba ogolnopolski srewis zaplacilem 250 zlotych . Pozdrawiam

national, to ludzie mrówki ...............
chcesz zrobić i puścić auto, to robisz komuś prezent, lub jak kto woli, szykują się wydatki...komuś
sachs, bym proponował, dla siebie ciebie