Otwieranie drzwi z pilota

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No właśnie. Nie mam alarmu, a chcę sobie zafundować pilota. Znalazłem zakład, ,który założy mi taką radiolinię za 200 PLN (urządzenie + montaż). Pilot będzie otwierał drzwi i kufer.
Czy to dobra cena? Może macie jakieś doświadczenia w tym temacie?

tzn, że po każdym przyciśnięciu przycisku na pilocie, będzie otwierał się bagażnik??? Czy chodzi tylko o "podpięcie" go pod alarm?

na pilocie są trzy przyciski
jeden do zamykania drzwi
jeden do otwierania drzwi
jeden do otwierania bagaznika
całość nie jest podpięta pod alarm, bo alarmu nie mam. Działa to tylko na zasadzie pilot-centralka centralnego.

Do otwierania/zamykania wystarczy jeden przycisk

Nie Montujesz alarmu ?

Sprawa wygodna choć dopiero teraz zrozumiesz co to znaczy problem z siłownikiem od zamka.... Ale czegoś nie rozumiem, za 200 masz otwieranie a za 400zł miałbyś już alarm....

a co ma jedno z drugim wspolnego???

Moim zdaniem jedno do drugiego ma to ze brak kasy jest (ale skladnia ) Ale tak na serio, nie wiem jakie sa ceny, ale jak bym mial wolne 200 zł to bym sobie zamontowa!!!

Dolozysz paredziesiat zl i masz alarm. Ja placilem 250zl za bardzo fajny alarmek z montazem (u mlodego elektryka ktory dopiero zalozyl zaklad - ale koles zna sie na rzeczy). Poszukaj okazji i zaloz sobie z alarmem .

A masz w nim bagaznik na pilota?

Ja kupiłem w sklepie z elektromiką alarm z sterowaniem centralnego zamka za 130 zł, i sam go zamontowałem bez kłopotu

Niestety nie mam, ale mysle ze wybranie odpowiedniego alarmu czy tez zrobienie tego na wlasna reke dla elektronika samochodowego nie bedzie stanowilo problemu .

Otwieranie bagażnika z pilocika?? SUPER FAJNE!!/ mam!/...To proste!-w momencie kupowania alarmu /a faktycznie przy okrojonym budżecie polecam samodzielne poszukiwania na giełdzie elektronicznej lub w tanim sklepie czy hurtowni/ wybierasz moduł z możłiwością sterowania 1-dnym dodatkowym wyjściem /poza podstawowymi typu central,czujniki itp/