MotoNews.pl

Gdzie ten cholerny klakson????!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
hech piątek 13 chyba dzisiaj mnie pech przesladował, najpierw spalił mi sie bezpiecznik od gazu taki nowy z nuzkami a ja mam wszystkie stare, a w dodatku coś mi sie stalo z klaksonem bo nie plumka.
Prubowalem znalezc skubańca ale mi się nie udało, gdzie to cholerstwo siedzi w kancie?

To zabawne jest to jedyna zecz pod maską która do tej pory pozosteje dla mnie tajemnicą

Ja u siebie mam pod światłami strasznie ukryty widać go jak sie zderzak zdejmnie po stronie kierowcy

klakson a w zasadzie powinny byc dwa (jeden z lewej drugi z prawej)sa w super miejscu w kantach a dokladniej pod przednimi nadkolami (tak sa oryginalnie), na samym koncu auta,tak jakby przy samych swiatlach. pozdrowki.

Od klaksonu jest PIERWSZY bezpicznik- 16Amperowy.
Jest razem z lampą oświetlenia wnętrza i zapalniczką.

Jeżeli to nie on - szukaj awarii na przewodach lub w samym klaksonie

W instalacji polonezowskiej jest również pierwszy bezpiecznik - jednak 25 Amperowy - oprócz klaksonu odpowiada on również za silnik wentylatora chłodnicy

Dzięki serdeczne za pomoc. znalazłem usterke jak sobie wyciszałem samochód (wyłozyłem wełną mineralną) to wypiąłem przez przypadek kabelek od 1 bezpiecznika z tyłu puszki z bezpiecznikami i to był powód mojej usterki. Jeszcze raz dzięki

Pozdrawiam