Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() accent1 HF MEMBER Hyundai accent Legnica, Lubin | 2007-05-23 09:48:20 - jak te silniki się sprawują (kultura pracy, awaryjność, wrażliwość na paliwo)?
1.5 - Nieważne co by kto napisał disel 1.5 nie bedzie trwaly. Lepiej kupić disel 1.9 czy pow. 2l. Bedzie mniej wysilony. A palic bedzie tyle samo. - czy moc 82 KM do tego auta jest wystarczająca (np. przy włączonej klimie)? Do przemieszczania sie po miescie wystarczy, w trasie tez niby. Ale po tygodniu bedzie mial za malo KM - jak jest z cenami części? " W hyundai kosmos, a zamienników do niego jeszcze nie ma tak duzo. |
dakro HF MEMBER Hyundai PONY GLS Chełm | 2007-05-24 08:12:24 Zgadza się ja nie dawno kupiłem Astrę II 2.0 DI o mocy też 82 KM, wyścigówka to nie jest, do miasta wystarczy chociaż żeby jako tako jechała trzeba trzymać obroty w granicach 2,5 tyś.
Ale jak jest każdy wie i wybór i tak należy do Ciebie Pozdrawiam |
![]() accent1 HF MEMBER Hyundai accent Legnica, Lubin | 2007-05-24 08:39:17 Dodałbym od siebie jeszcze jedno:
Nie wiem jak inni mają ale jakby mi wszystko padało hyundai jedzie dalej, w przeciwieństwie do innych marek ![]() Mam też moto hondy cbr 900rr i jest to samo. Wiec powiem tak zawsze to lepsze od aut ktore z powodu awari czujnika unieruchamiają się. Ale odpukać i nie zapeszać ![]() |