MotoNews.pl
4 Siłowniki maski dołożenie (185828/45)

Siłowniki maski dołożenie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ponieważ ma teraz swoje toczydło w lekkiej rozbiórce, to zastanawiam się, czy nie można by mu dołożyć siłowników do pokrywy silnika tak, by otwierały ją i nie trzeba było już tego tym prętem podpierać? Sam próbowałem coś wymodzić ale jakoś marnie mi szło

a bylo juz o tym na forum, z tego co pamietam kilka osob kupilo na alledrogo i zamontowalo.

Ja pisalem do kilku sprzedawców na allegro w sprawie tych siłowników ale niestety nie mają ich w ofercie, do naszych essich bo np do mondeo już są takie siłowniki.

Wiem, że niektórzy ćwiczyli takie rozwiązanie. I wystarczyło by jakby ktoś wrzucił fotki z wyglądem mocowań i podał wymiary siłowników i określił ich siłę.

prosze bardzo . Ale jakie to siłowniki to niestety...

wg mnie to nadaje sie kazdy silownik tylko trzeba go dobrze i umiejetnie zamontowac

Właśnie nie każdy, bo eksperymentowałem z jakimś raczej za silnym i mi maskę załamało. Dzięki za zdjęcie!

Hm sa do sprzedania od sierry, ale byly zalozone w kadecie moge z gosciem pogadac czy jeszcze je ma. W razie co wal na priv.
A maske zalamalo bo pewnie dales za blisko tam jak jest trojkacik do mocowania za blisko zawiasu maski, a takto nie ma prawa zalamac poniewaz przy pelnym rozsunieciu on tylko podtrzymuje anie pcha.

[ wiadomość edytowana przez: mefis22 dnia 2007-05-26 10:33:04 ]A jednak juz nie aktualne

[ wiadomość edytowana przez: mefis22 dnia 2007-05-26 13:51:49 ]