[U] miejsca parkingowe w hali pod krakowem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dysponuję kilkusetmetrową halą w okolicach wieliczki. Jest mozliwość przechowania tam samochodów (LEGALNYCH!!) . Hala jest sucha i przewiewna. Aktualnie Jest sprzatana. Jeśli ktoś jest zainteresowanyu to prosze o telefon 886 877 930 (w dni powszednie po 14.30). Oczywiście na hali będa dominować samochody klasyczne

promocyjna cena za auto na miesiąc to 50 zł (minimalny okres trzymania auta to 3 miesiące). Pozdrawiam. Chodzi tu o przechowywanie aut (wejscie do hali z jedną z 3 osób wynajmujących halę - Pterockiem 606 788 337 lub Krajem 604 186 149, lub ze mną)

Wklejam fotki, które dzis zrobiłem na szybko. Była marna pogoda i kiepskie światło.

link do galerii

jak widać na hali narazie dominuja piekne samochody ze słonecznej Italii, ale znając życie niedługo dołącza liczne samochody będące unikalnym połączeniem piękna Reichstagu i delikatności Bramy Brandemburskiej .

Narazie hala jest na etapie urządzania się link do galerii

mi to bardziej wyglada na stodołe niz hale ale ja sie nie znam

heh fryzjer masz w sumie racje ten dach się nie zawali?

Sufit w drugiej czesci jest obnizony (chodziło o zmniejszenie kosztów ogrzewania. Nie zawali sie - spokojna głowa - zapraszam na ogledziny bo dzis zwoze reszte szpejów. Wiadomo ze chcielibyście zeby cena zeszła do 20 zł za miejsce parkingowe do tego oczywiście kafelki i klima i do dyspozycji panienki uwielbiajace robić laskę i oczywiście zeby byo to nie wiecej jak 3 km od rynku i zeby dojazd był bez korków - tak to kiedyś tylko w erze było...

Tadziu wiesz jak Prezes hali się postara to może zastąpić te panienki jeśli ktoś w mocnej potrzebie Taki mały niewinny żarcik no offence Tadziu.

Ja myślę Tadzik że co jak co ale zalatwienie takich panienek to nie bylby problem, a wyszedłbyś frontem do klienta

stodoła to bardzo dobre miejsce do trzymania auta pod warunkiem że jest w niej słoma lub siano

słoma idelanie reguluje wilgotność powietrza w stodole. zawsze sucho. trzeba tylko na gryzonie uważać.

Taaa, ja trzymam swoje u znajomego w stajni i myszy grasują sobie po całym aucie Zastanawia mnie jedynie którędy wchodzą

przez dziury w podłodze

Niemożliwe, przy okazji remontu nowa wylewka była

Jesli ktoś ma ochote ogladnąc osobiscie to mozna sie umówić - kazdy z przybywających ma przywieźc płytke chodnikowa, płaskie kamienie lub worek kamyczków lub żwiru w celu utwardzenia dojazdu

ja poczekam z przyjazdem hehe ostatio jak bylem to musialem 2h tadzia opla pchac pod gorke zeby wyjechal z kurnika

btw calkiem tam klimatycznie
a propo gryzoni nie ma sie co obawiac...sa tylko buszujace kury

[ wiadomość edytowana przez: trez dnia 2007-06-07 10:50:47 ]

kur nie stwierdiłem (ostatnie znikneły 15 lat temu...) a podjazd właśnie bede utwardzał

up!

Pogoda sie pogarsza wiec podnosze temat bo są jeszcze wolne miejsca po 50 zeta od sztuki

Ja korzystam i jestem zadowolniony

up...

Kajtek zadowolony i ja zadowolony a aura coraz mniej sprzyja...
Oczywiście jesli ktoś wynajmie to mu mogę autko (jesli niesprawne) zawieźć do hali lawetą w rozsądnej cenie.

[ wiadomość edytowana przez: tadzik128 dnia 2007-10-04 06:57:32 ]