Info - XI ZLOT LKP w Mrówkach k/Wilczyna (Konin)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Informujemy ze w dniach 14-15-16 IX 2007 konińska grupa LKP wsparta kilkoma dodatkowymi osobami, organizuje XI ZLOT LKP w Mrówkach k/Wilczyna (Konin), w ośrodku "Maślak".

W planach zjazd do ośrodka już od piątku, zapoznanie z terenem i wieczorne ognisko/grill
W sobote planowany jest Rajd Turystyczny po okolicy w różnym terenie. Koniec rajdu znajdowac się bedzie na obszernym placu manewrowym (mały kręcioł). Po tym wszystkim obiad dla wszystkich.
Wieczorem ognisko przy jeziorze + zabawy indywidualne

niedziela - wybory najpiękniejszej, najlepszej, najszybszej itp.

tak mniej więcej wygląda wstepny plan Zlotu

Proszę Modów o podniesienie wątku....
Będziemy w tym wątku przedstawiali na bieżąco postępy organizacyjne a także ceny, wydatki i inne takie.....

A tu chyba mamy link do ośrodka - jak dla mnie wygląda to sympatycznie

Ośrodek dobrze znany Bede na pewno

znajomy z konina zaproponował by pojeździć na jakimś torze pod koninem. asfalt i szutr. będę znał szczegóły na dniach

hmmm napisz coś więcej rogacek bo ja pierwsze słysze zeby gdzieś w okolicach konina był Tor, mini tor, czy inne tereny do szaleństw

on śmiga w pucharze kia piccanto i podobno maja miejsce na treningi, trzymam rękę na pulsie

Zax - jesli tylko bedziecie potrzebowac kase - to daj numer konta i zrobię Wam przelew na wydatki zlotowe
pozdrówki
paweł

Cytat:
http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php?p=101657&sid=e504cc485308bdb25356941c0273ea3b#101657

może przygotumy oficjalny tekst zaproszenia dla klubowiczów z innych krajów??? po angielsku??

co wy na to??
na razie fleszer się produkuje i zaparasza więc?

to niech ktoś uczony w mowie i piśmie naskrobie zaproszenie w uniwersalnym jazyku.

czy w zwiazku ze specyfika naszego klubu uniwersalny jest rosyjski??

pewnie
pisz po rusku

Cytat:
2007-05-31 19:48:13, Góral pisze:
to niech ktoś uczony w mowie i piśmie naskrobie zaproszenie w uniwersalnym jazyku.

ESPERANTO ??? ALBO JAKO WZOR MATEMATYCZNY MATEMATYKA JEST JEZYKIEM UNIWERSALNYM I NAWET OBCE CYWILIZACJE JA ZROZUMIEJA

[ wiadomość edytowana przez: maxymilan dnia 2007-06-01 10:25:37 ]

Mały klubem, trzeba zadbaci o promocje ja już mam potwierdzenie z TVNTURBO przyjadą na zlot nakręcą program o miłosinikach ladzianek.
Jeszcze nie mam potwierdzenia od gości z V-MAXA obiecali się odezwaci do połowy czerwca.

Cytat:
pewnie pisz po rusku

dobra. a czy ktos ma jakis pomysl po polsku? bo przelozyc to przeloze, ale humanista to ze mnie jak z koziej d*** trabka...

ja w razie czego chetnie zajme miejsce przy obsludze prob, czy czegokolwiek

albo po prostu, zajme sie robieniem zdjec

Ja mysle,że jesli wszystko jest już dograne i nic się nie zmieni jesli chodzi o miejsce i czas- to info do kilku klubów ( myslę,że po angielsku można by już wysłać)
W końcu sami wiemy jak cięzko czasem jest zaplanować taki wyjazd. więc im wczesniej będą o tym wiedzieć tym wieksze prawdopodobieństwo,że ktos spoza polski wpadnie do nas na zlot

jak coś to służę pomocą w angielskiej wersji zaproszenia

Witam po dość długiej nieobecności, niestety na zlocie mnie nie będzie bo w tym terminie mam inną imprezę (rowerową). Poza tym nie zdążę sobie jeszcze kupić łady do tego czasu (nie uzbieram kasy). Ale może następtnym razem, może na kolejny zlot już będę miał ładę.
Pozdro.

No qpuj, qpuj Miły tą Ładę ; będzie powód do zorganizowania ekstra zlotu .

A ja chcialem zapytac czy jest dzies jakies oficjalne info o zlocie, w jezyku angielskim ? Bo co jakis czas ktos sie dopytuje.
Poza tym, ktos dal jakies zaproszenie do wegrow ?
IWem ze w czeskim klubie ktos pisal ze by przyjechal do polski. Estoncy tez bardzo chca. Czy nikt na prawde nie moze tego info po angielsku zrobic ?