JBL Gto 937

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ma ktoś może zamontowane w swoim Essim JBL GTO 937 6X9
bo chce takie kupic proszę o opinię jakie efekty czy warte są swojej ceny

[ wiadomość edytowana przez: Tm255 dnia 2007-05-28 12:47:45 ]

Proponowałbym zmienić tytuł wątku bo jakoś tak nie jest zbyt trafny...

mam starszy model, 935 sie chyba nazywają ale z tego co się orientuje po jednych pieniadzach.

Co chcesz o nich wiedzieć i do czego podłączyć?

[quote]
2007-05-28 13:28:48, zajob pisze:
mam starszy model, 935 sie chyba nazywają ale z tego co się orientuje po jednych pieniadzach. Co chcesz o nich wiedzieć i do czego podłączyć?
mam firmowe fordowskie radio w swoim RS-ie ale te JBL są troche większe i pewnie z tyłu się nie zmieszczą w miejsce orginalnych

Więc jeśli chodzi o źródło, to troszke nie będziesz mial okazji ich docenić, miałem je podłączone w wielu konfiguracjach i najlepiej się sprawują pod mocą 40-50RMS, czyli raczej z oryginalnego radia, ani z resztą z żadnego innego tyle nie wykrzesasz.

Co do montażu to ja osobiście mam je w półce, ale niby da się je też w oryginalne miejsca wpasować metodą "jak się popieści to się zmieści"

"Czy warto kupić?" hmm, głosniczki grają bardzo fajnie czysto i nie za ostro jak większość współosiowych, mają dobrą skuteczność(nawet pod radiem był jakiś tam bas) Dodam że kiedy ja je kupowałem kosztowały ponad 300, więc ich cena troszke spadła. Ja osobiście bym ich na dzień dzisiejszy nie kupił, ponieważ w obecnej konfiguracji sprzętowej prawie ich nie wykorzystuję, ale 3 lata temu jak widać kupiłem, więc może nie są takie złe

Pozdrawiam!