[S] Obspawana bude z klatka do malucha.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siema,
mam do sprzedania obspawana bude do malucha z klatka Barana. Wzmocnione praktycznie wszystkie laczenia blach, do ktorych byl dostep, od spodu mocowania zawiasu. W srodku pomalowana na bialo, od spodu biteks (oprocz nadkoli). Z zewnatrz niebieski stalochrom, kladziony walkiem (trzeba spolerowac i bedzie gitara). Jedna dziurka do zaspawania od spodu w progu wewnetrznym. Klatka Barana, skrecana, przyspawana do podlogi i slupkow, bardzo ciasno spasowana, dodatkowo przykrecana przy podstawach. Cale nowe hamulce: pompa, przewody wszystkie, cylinderki, szczeki ferrodo, bebny, a takze dlugie szpilki. Przeglad do pazdziernika. Do tego pociagnieta wiazka elegantowa. Dodam ze buda nigdy nie walona. Zbudowana w zeszle wakacje i nie uzywana. Do budy mam kola (zimowki debica frigo 12tki 3 szt i 1 szt d124), zawieszenie (bilsteiny, nowe przyciete jeden zwoj sprezyny, klepany resor), skrzynie biegow i jakies inne graty.
Jesli chodzi o ceny:
800 zeta - buda z heblami, wiazka, drzwiami, szybami, klapami, bez zawiasu,
700 zeta - zawias: bilsteiny, sprezyny, resor,
100 zeta - koła.
Jak ktos sie zdecyduje na calosc dorzuce skrzynie biegow i cos tam jeszcze. Nie ma mozliwosci kupienia samych bili, zawieszenia i innych gratow, jesli buda sie nie sprzeda Jesli pojdzie sama buda wtedy prosze bardzo.

Zdjęcia prosimy

Ze zdjeciami jest problem, bo mam tylko robione telefonem. Pogladowe foto jest w avtarze. Najlepiej przyjechac i obejrzec.

Prosze bardzo, oto fotki:

Ap.

Ap.

W górę.

Ap.

Zaczynamy wakacyjna wyprzedaz Jak ktos jest chetny na jakies graty, niech pisze na priv co potrzebuje i bedziemy gadac na temat cen.

ziemczon cos czuje ze zaraz do tego tematu dojdzie moj bob i cento bizera, kazdy chce łade

Jak to sie mowi.. kto pierwszy ten lepszy

ile za klatke?

Ap. Wiecej fotek na maila, jesli ktos chce.

[ wiadomość edytowana przez: ziemczon dnia 2007-06-22 19:46:48 ]

puki co przymierzam się do kupna

Dobrze wiedziec!

[ wiadomość edytowana przez: ziemczon dnia 2007-06-22 20:15:21 ]

Powtorze padniete pytanie - ile za klatke?

Nie ma opcji kupna samej klatki. Sorry, ale ta buda jest w za dobrym stanie, zebym ja pocial dla samej klatki.

Ap.

Wyjąłeś już amortyzatory?

Kurcze i znów sie spóźniłem z pytaniem o amory krucy szfinks jak będą to w jakiej cenie?