6 Rajd Jurajski

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kto się wybiera?? Dzwoniłem. Można już zgłaszać załogi. Wpisowe 250zł, od maluchów jeszcze nie wiadomo ile bo pani sekretarka musi spytać szefa , miejmy nadzieję że coś taniej. Ja się może pojawię trikolorem. Przy okazji panowie doradźcie jakie gumki założyć. Ma to być na felgach 13tkach. Nie mam dystansów. Nawierzchnia to wiecie jaka... asfalt, trochę wyboistego szutru na jednej próbie. Zakładać coś bardziej podobnego do asfaltówki i łysego, zimówki czy może ostrożnie jakieś uniwersalne w razie deszczu?? Ja myślę że jakaś uniwersalna będzie najlepsza na asfalt i szuter i w razie czego deszcz.

Jeśli wpisowe bedzie tyle co w zeszłym roku to ja bede, mam nadzieje że tym razem bedzie mi dane ukończyc

jeszcze jedna sprawa.... wiecie co tam przejdzie na BK a co nie?? np czy powycinane z wzmocnień drżwi przejdą, podrutowane klamki od wewnątrz itp??? czy trzeba to jakąś tapicerką zasłonić??

tam obowiazuje regulamin KJS nie wiem kto ci bedzie auto sprawdzal, ale na wszelki wypadek zasłon to tapicerką, napewno sprawdzaja gasnice trórkąt poziom plynu hamulcowego i ogólnie to co na kajtkach

gdzie mozna cos przeczytać o tej imprezie ?

np tu

250 zeta za bujanie sie na krotkiej skrzyni 100 km w kolko, a naszych nie stac zeby dac 350 na caly wyjazd na wyscig na czechy....

Ja niestety odpadam teraz sie zorientowałem 23 ide na welele a 24 na poprawiny, tak że jesli nie zabaluje za bardzo w pierwszy dzien to pewnie przyjade do rudawy pokibicowac

co mam myślec o tym zapisie ?? "Załoga musi być wyposażona w kaski ochronne przeznaczone do sportów motorowych ( mogą mieć utraconą homologację)

" kaski które mam nie mają ani nie miały nigdy żadnej homologacji

jutro bede w biurze to zapytam bo tez mnie to ciekawilo.
wezme swoj kask poprostu bo tez mam taki "zwykly"

Mike te kaski co masz od kropka w zupelnosci ci wystarczą

ty no teoretycznie tak ale po cholere w takim razie taki zapis jak kolega wyzej zacytowal? zeby ktos w czym niby nie wystartowal ?

bo przeciez kazdy kask / oprocz rowerowego / jest przeznaczony do sportow motorowych

Cytat:
2007-06-11 20:11:09, MikeVTi pisze:
ty no teoretycznie tak ale po cholere w takim razie taki zapis jak kolega wyzej zacytowal? zeby ktos w czym niby nie wystartowal ? bo przeciez kazdy kask / oprocz rowerowego / jest przeznaczony do sportow motorowych

ludzie wy macie rozum wszędzie gadają o tych kaskach a piszą bo tak trzeba nawet jak wezmiecie z motoru to też będzie super tak więc macie miec tylko coś na głowach

wlasnie maja rozum bo skoro jezdzilem w imprezach na poludniu polski w kazdym regulaminie pisalo tylko zeby miec kask a tu nagle pisze cos o jakims tam kasku do sportow motorowych i mowa o homologacji to co sie szkodzi upewnic.

tak czy inaczej dzisiaj pytalem o to o w sumie to chodzi zeby tylko ktos sobie jaj nie zrobil i nie przyjechal wlasnie w jakims rowerowym czy tam strazackim

@Lukaszc, pytalem o to po co do mnie dzwoniles i juz wszystko działa.