MotoNews.pl

Migacze rs2000 yyyy :/

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
gdzie można kupic migacze do rs2000 ? chodzi mi o coś podobnego klik tylko te sa za duze dzwonie po całym krakowie i brak

Chodzi Ci o kierunki białe w zderzak? czy o postojowki obok lamp??
Jeśli kierunki to białe tylko w uk

KLIK te obok lamp

[ wiadomość edytowana przez: marcinson dnia 2007-06-01 14:29:00 ]

Cytat:
2007-06-01 14:28:12, marcinson pisze:
KLIK te obok lamp [ wiadomość edytowana przez: marcinson dnia 2007-06-01 14:29:00 ]

To jest zwykły kierunkowskaz. W RS w tym miejscu są postojówki a kierunkowskazy są w zderzaku!

ostaatnio Klubowicz z UK pytał kto chce i robił liste więc poszukaj ale niewiem czy to jeszcze aktualne.

Marcinson - jeszcze raz spokojnie

Potrzebujesz kierunkowskazy czy pozycyjne? Jak kierunki to białe chcesz czy pomarańczowe?

Obok lamp są postojówki - dostać białe nie ma problemu bo są tylko białe w większości sklepów w Krk.

Na dole w zderzaku obok halogenów są kierunki - nie dostaniesz białych w Polsce, chyba że sobie sam zrobisz z kierunków od Sierry. Ewentualnie możesz zagadać do RumJanka, przywozi raz na jakieś czas z UK białe kierunki RS - 150zł kpl. Jak już ktoś napisał gdzieś tu się plączę wątek z listą...

zrobiłem porównanie potrzebuje te z zaznaczonym kolem mniejsze KLIK
wszedzie w sklepach maja te co sa na tym esku niebieskim :/ a tych drugich nie moge dostac

Cytat:
2007-06-01 16:31:36, marcinson pisze:
zrobiłem porównanie potrzebuje te z zaznaczonym kolem mniejsze KLIK wszedzie w sklepach maja te co sa na tym esku niebieskim :/ a tych drugich nie moge dostac

czyli potrzebujesz postojówki (lampy) do rs2000/xr3i

dzieki za info nie ma ktos do zgolenia? potrzebuje nowe bo moje juz sa troche żółtawe

[ wiadomość edytowana przez: marcinson dnia 2007-06-01 16:41:27 ]

Nowe Arteb coś ok 70 pln sztuka na necie.

uu to sobie sporo licza ... myslałem ze z 7 tych to 2 sztuki :/

Jakieś 25-35 zeta za sztuke, na oko. Podróby możesz dostać np. na 29 listopada, jak lecisz na Warszawę, mijasz 1 wiadukt, za nim masz stację benzynową, komis, i sklepik z lampami itp. Zaraz przed 2 wiaduktem.

Aha, będą mieli dopiero na drugi dzień, więcej lepiej zadzwonić i zamówić dzień wcześniej. Zaraz poszukam numeru to tyrkniewsz, zapytasz co i jak.

Hurtownia Motoryzacyjna ADMAR
12 415 81 74
http://admar.krakow.pl

o to super jak bys miał numerek to bedzie gites a jak nie to podjade bo ja dzwoniłem chyba do 10 sklepów i lipka