Moj Fiat 128 Sport Coupe 73"

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Mysle ze pora zalozyc wlasny temacik, przedstawiajacy postepy prac nad moim fiacikiem. Otoz kupilem go w kwietniu wlasciwie jego w calosci i dwa w czesciach co ledwo upchnalem w piwnicy... Dzis rozpoczalem prace blacharskie, wlasciwie dziury mozna spotkac w podlodze bagazniku i komorze silnika, nadwozie jak na ten wiek nie jest tak zle, gdyz stal on 10 latek w garazu. Moje plany wobec niego to kolorek taki jaki byl czyli czarny, z orginalnymi elementami chromowanymi, jedyne zmiany jakie chce wprowadzic to felgi 15 calowe co mysle ze dopelni efekt moich prac, bede sie staral systematycznie powiadamiac was slownie jak i w postaci zdjec jak ida postepny nad moim wozidelkiem
Pozdrawiam
Paweł

Ale jakieś foty nieodzownie pliz !

Fotki z zakupu na stronie www.128sl.oz.pl , obecnych niestety nie posiadam, dzis dalej zajmowalem sie podloga oraz przednim nadkolem, jak dorwe kabelek do aparatu to wysle fotki
Pozdrawiam
Paweł

Ale dużo towaru na tylnym błotniku - ja bym to całe zeskrobał.

Ktoś tego auta nie kochał Sam jestem w trakcie blacharki w moim 128 i chętnie pooglądałbym zdjęcia Twojej 128

p.s. może chcesz się pozbyć paru części które przyuważyłem na fotkach

Witam, kilka fotek z prac ;p

Bylo:

Jest:

pracy sporo kolege czeka...

ja lada dzien ruszam dalej z moja 127ka...postaram sie o foty

miala 1,5 roku przerwy
na razie buda stoi i czeka na poprawienie piaskiem ruda gdzie niegdzie powylazila (nalot), jak tylko odbiore bude ruszam z przygotowaniem pod lakier

w koncu mam warunki by dzialac fotexy niebawem

byle by do przodu bo moje 128 czeka juz na blacharke

JA myślałem, że mój jest w stanie tragicznym ale jak patrze na tego to spoooro roboty będzie. Mój o tyle dobrze że 100% bezwypadkowy więc blaszki równiótkie i zero szpachli

aaa i też miałbym chęc na kilka drobiazgów, które masz podwójnie

widze ze bedzie troszke tych 8ek...

ja wkleje fotki mojej tylko dorwe aparat jakis

widze ze praca wre..

Te felunki to czy oby nie za duże ?

jak prace?
jakies fotki prosze

heh aktualnie wypoczywam nad morzem wiec postepow brak, felunek, 15 cali szerokosc 7.25cala et36 , oponki 195/45, do tego adaptery ok 20-30 mm prawie rowno z rantem, co polecacie zeby go troche posadzic bo smiesznie bedzie wygladal taki wysoki

Maly up

przez zime trzeba sie zajac silnikiem i mam nadzieje ze na wiosne, na dobre blacharka i lakierek

Nic się nie martw. Abarth wypuścił ostatnio dwa modele 500-tkę i Grande Punto - ładnie tuningowane. Znając życie, to już pewnie pracują nad 128-ką... A Oni potrafią robić "szalone" skorpiony...

jak tam progres?