| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2003-06-16 10:23:32 Horror
A tutaj delikatnie mówiąc przegiął... Brawa dla klubowiczów za pomoc |
KeyJey Volvo C70 Cabrio Warszawa | 2003-06-16 16:54:15 Jacenty trzeba bylo powiedziec wczesniej.. ja mam metody zeby takie warsztaty .. lekko mowiac.. wybic z rynku |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2003-06-16 20:29:57 o QRWA !! |
MaciekGT Espero 1,8 CDX petro ... Warszawa | 2003-06-16 23:02:55 Ja dalej polecam tych w Markach. Ostatnio uznali moją reklamację chłodnicy w Nexii ojca, która po 19 miesiącach straciła szczelność mimo iż ojciec zrobił ok. 10 tys.km i to głównie latem. Trochę pogadałem i wymienii za darmo... Wiem jedno na pewno nie potraktowali by Cię jak w Midasie |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2003-06-17 16:25:40
|
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2003-06-17 17:42:15 a i jescze jedno - brawo dla klubowiczów za pomoc - ja wożę ze sobą listę członków klubu assistance..... i widzę ,że nie na darmo... |
Jacenty Klubowy Weteran Nubira III, KIA SEDO ... Suwałki | 2003-06-18 08:50:48 JACO - co do zakresu usług to napisałem wcześniej że telefonowałem wcześniej i uzgadniałem co ma być zrobione. Co do uzupełnienia oleju - mi powiedziano jasno i konkretnie - NIE UZUPEŁNIAJĄ oleju ani NIE WYMIENIAJĄ - po prostu wylewają i wlewają ten sam olej - tak mi tłumaczono a dopytywałem się dość szczegółowo (lubię wiedzieć co się dzieje z moim bolidem). Co do sprawdzania szczelności : uważasz że to co oni robią zasługuje na taką nazwę skoro po 10 miesiącach może ulotnić się czynnik i nie uznają reklamacji ? BTW : jaką diagnostykę robią ? Nie sprawdzają stanu oleju ani na dobrą sprawę szczelności (w ogóle nic nie sprawdzają poza temperaturą po nabiciu). Poza tym nasze opinie o tym zakładzie są rozbieżne bo z tego co napisałeś to Tobie mówiono co innego niż dla mnie. Biorąc pod uwagę sprawę szczelności która "wylazła" po pytaniu (a właściwie po dopytywaniu się i to dość uporczywym ponieważ - odniosłem takie wrażenie - panowie unikali jasnej i jednoznacznej odpowiedzi) o reklamację to przyznasz że można mieć obiekcje, że nie wspomnę o gadce nt. "miejsca klienta".
No i nie musisz przeraszać IMO - to był mój wybór że tam pojechałem i że przez telefon nie udzielono mi dość istotnych informacji. Ja w każdym bądź razie się nie gniewam Jeżeli chodzi o cenę to jest to średnia cena bo w Białymstoku firma APEX sprawdza bardzo dokładnie całą klimę - tj, połączenia, szczelnosć itp - zajmują się tylko klimami - i za to biorą też 150 a po gadce można nabić klimę za 130. Mi sprawdzili szczelność - wylazło że jest nieszczelna i NIC nie zapłaciłem. To jest usługa ! Pozdrawiam !! |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2003-06-18 09:16:51 Po pierwsze: faktycznie wygląda na to ,że rozmowa przez telefon wyglądała inaczej niż ta którą ja odbyłem na miejscu w zakładzie.
Ta gadka z "miejscem klienta" faktycznie była z ich strony jakaś poroniona.
z tym olejem to jest tak - maszyna go pobiera, filtruje i ponownie wlewa do układu -myślałem jednak ,że w razie potrzeby go uzupełnia
Cena nawet za samo nabicie (jak na Warszawkę) jest i tak niezła, a co do zakładu APEX to masz rację - TO JEST USŁUGA...... oj ogólnie to się wkurzyłem - choćby za to jak Cię potraktowali...... no i za to ,że wprowadzili mnie w błąd z olejem........ No ale klimkę uzupełnili - na szczęście więc nie była to usługa bezwartościowa..... no i ciesze się ,że nie żywisz urazy - moja opinia była szczera..... i wydawało mi się (wtedy) ,że obiektywna..... |
Jacenty Klubowy Weteran Nubira III, KIA SEDO ... Suwałki | 2003-06-18 13:50:46
jeszcze mi nie odbiło chyba |