Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Grzech Miłośnik FSO Polonezy dwa i pół. :) Nieporęt | 2007-06-10 14:20:01 Jak to się nie da? Hak się odkręca, bak opuszcza, a butla nie przeszkadza bo i tak od góry nie ma dostępu do pompy i trzeba zbiornik zdejmować. |
djroni polonez ATU Białystok | 2007-06-10 14:23:33 oczywiście próbowałem skończyło się na urwaniu nakrętki mimo wd-40 to 96 i nie chce mieć baku do wymiany |
![]() Grzech Miłośnik FSO Polonezy dwa i pół. :) Nieporęt | 2007-06-10 14:27:54 Lepiej go odkręcić w sposób kontrolowany teraz niż musieć to robić gdzieś na drodze gdy np Ci się urwie jeden z pasów mocujacych, lub rozszczelni i sparcieje rurka którą benzyna leci z baku. Czemu miałbyś mieć od razu bak do wymiany? Którą to śrubę urwałeś? Sorki, że się tak upieram, ale nie ma co kombinować z inną pompą - z tego co wiem to one nie mają żadnej regulacji ciśnienia podawanej benzyny. [ wiadomość edytowana przez: Koot dnia 2007-06-10 14:34:06 ] |
![]() Grzech Miłośnik FSO Polonezy dwa i pół. :) Nieporęt | 2007-06-10 22:48:51 Czytałem gdzieś, że te śrubki można zwyczajnie wywalić, po czym od spodu zamiast nich włożyć zwyczajne w otwory przyklejając by się trzymały i nie wpadały np Poxipolem. Jak się na nie nałoży pompę i dokręci nakrętki to i tak się będa trzymać, a Poxipol ma sprawić by nie wleciały do środka przed przykręceniem |