Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() arek137 Opel rekord Omega Katowice | 2007-06-12 05:08:51 Prosze nie zlinczyjcie mnie ale przekopałem całe forum i odpowiedzi nie znalazłem ![]() mianowicie pojawił mi sie taki napis na wswietlaczu check Waschwass. Stand z niemieckiego jestem noga totalna :/ chyba cos z poziomem cieczy chłodzoncej ale sprawdzałem wszystkie płyny i poziom w normie co to jest i jak sie tego pozbyc nadmienie ze omesa nie jest na gazie (2000r 3litry) pojawił sie ten komunikat po postoju juz drugi raz za pierwszym razem zgasł i kilka dni sie nie pojawiał teraz swieci ciagle Check i powyzszy komunikat, nie zauwazyłem zmian w kulturze pracy silnika czy jego mocy Pomuzcie laikowi |
![]() Tomek-M Omega B 2,5 TD CARAVAN Lubin | 2007-06-12 06:59:01 A sprawdziłeś płyn spryskiwaczy jak nie to sprawdz napewno brakuje ![]() |
![]() arek137 Opel rekord Omega Katowice | 2007-06-12 17:33:36 Dzieki koledzy ![]() obawiałem sie ze to cos powazniejszego z drugiej strony jak by ludzie na forum umieli zakłądac temat adekwatny do problemu a nie pisac dupereli w temacie o milion razy łatwiej było by cos znalezc a tak w temacie jedno a w poscie drugie albo zupełnie od rzeczy sie odchodzi jeszcze raz bardzo dziekuje |
![]() Res best memory O-ka | 2007-06-13 00:38:46 załamać się można ![]() |