| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
slayter Member Klubu Espero Espero TOTAL SERIA Warszawa | 2007-06-12 19:26:46 Witam,
Wpadła mi w ręce taka nawigacja. Niestety nie mam do niej nic poza ładowarką, 2 GB katą pamięci, przyssawką i ładowarką samochodową. Brak jest oprogramowania co powoduje ją bezużyteczną. Zadzwoniłem do Navigo (Copernicus) ale oni powiedzieli że ich urządzenie jest możliwe do użytkowania tylko przy zakupie kompletu, czyli i nawigacji i oprogramowania. Oczywiście ciężko mi w to uwierzyć. Po włączeniu nawigacji pojawia się komunikat że brak jest pliku o rozszerzeniu (chyba) prfd. Jestem kompletnie zielony w tej materii. Będę wdzięczny za pomoc w uruchomieniu tego cholerstwa. Jakie oprogramowanie do windowsa CE 4.2 Core? Ogólnie co mam z tym fantem zrobić? |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2007-06-12 21:54:12
cd. A dalej esperko z kluczykami w środku , tylko żonę musiałem sam położyć,bo leżeć gadzina nie chciała |
patrykowski Daewoo Espero 1,8 Cd chorzów | 2007-06-12 23:23:37
|
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2007-06-13 07:04:58 A co ja na to poradzę, że takie szczęście miałem. Nawet policja się dziwiła niezmiernie. |
slayter Member Klubu Espero Espero TOTAL SERIA Warszawa | 2007-06-13 08:23:30 Szwagier z pracy przyniósł a skąd on to miał to "nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem". Mają jeszcze 2 sztuki więc jak tą uruchomię to analogicznie zrobimy z pozostałymi i się ekumenicznie podzielimy sprzętem Na razie stoję w martwym punkcie... |
MacTB S60 i CBR600 Warszawa | 2007-06-13 08:38:12
Sorry za OT: szwagier, czyli brat Twojej żony, czy szwagier, czyli mąż Twojej siostry? Jeśli mnie pamiętasz to wiesz czemu pytam
A co do nawigacji to czy spróbowałeś poszukać na forach o PDA? |
slayter Member Klubu Espero Espero TOTAL SERIA Warszawa | 2007-06-13 08:49:28 Ta pierwsza opcja. Właśnie przeszukuję różne fora PDA ale to głupiego robota. Za dużo informacji na raz i do tego nic pasującego do mojego przypadku. |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2007-06-13 16:09:32 Zadzwoń tam jeszcze raz i powiedz ze Ci sie cos popsulo i nie chce chodzic - musisz udawac kompletnego tumana ktoremu zalezy na nawigacji i zadowolonego klienta naraz, kupiles na allegro i dzialalo miesiac po czym sie zepsulo a sprzedawca z allegro zniknal bo zawiesili mu konto - kopernikus cos poradzi ![]() |